• LIFE&STYLE

    Θετικοί στον κορονοϊό ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη (video)

    • NewsRoom

    Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη


    Τον λόγο απουσίας του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη από το Happy Day αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο σεφ και πρώην παίκτες του MasterChef 4 δεν εμφανίστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού.

    Έπειτα από τη διενέργεια τεστ διαπιστώθηκε ότι τόσο η Μαρία Μπέη όσο και ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι τους.

    «Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day.

    Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχισε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε.

    Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δεν σχετίζεται με την εκπομπή.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε από κορονοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης

    Κορονοϊός: Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη – Το εφιαλτικό «σενάριο» για την Αττική

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ