• LIFE&STYLE

    Ξεπούλημα στα σουβενίρ Χάρι – Μέγκαν μετά το Megxit

    • NewsRoom
    Megxit


    To Megxit, έφερε τα πάνω κάτω όχι μόνο στη βασιλική οικογένεια, αλλά και στη βιομηχανία που έχει στηριχθεί στους βασιλικούς θεσμούς, αφού οι έμποροι αναμνηστικών φοβούνται ότι δε θα ξεπουλήσουν τα αντίστοιχα σουβενίρ του Χάρι και της Μέγκαν.

    Συγκεκριμένα, τα τουριστικά καταστήματα γύρω από κάστρο Ουίνδσορ όπου παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2018, φοβούνται ότι τα σουβενίρ από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν θα τους μείνουν στο ράφι μετά το Megxit και τα πουλάνε με μεγάλη έκπτωση.

    Από τότε που τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μέγκαν θα αποποιηθούν τον βασιλικό τους τίτλο και θα πάψουν να λαμβάνουν δημόσιους πόρους μετά την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια, οι έμποροι πουλάνε τα σουβενίρ με το ζευγάρι «κοψοχρονιά».

    Μερικά από τα προϊόντα που απεικονίζουν τον Χάρι και τη Μέγκαν και πωλούνται μισοτιμής, είναι κούπες, κουτιά για μπισκότα και τσάι, καθώς και διάφορα άλλα αναμνηστικά από τον βασιλικό τους γάμο. Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως οι πετσέτες τσαγιού πουλιούνται με 70% έκπτωση στην ιστοσελίδα του John Lewis.

    Ακόμα, στο σάιτ, οι πετσέτες τσαγιού και οι κούπες με τα γενέθλια του γιου τους Άρτσι τον προηγούμενο Μάιο, από 10 λίρες, κοστίζουν πλέον μόλις 3, ενώ ένα σημειωματάριο που βγήκε προς τιμήν του γάμου τους, από 10.99 λίρες, τώρα κοστίζει μόνο 3.30 λίρες.

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους (“Η Αυτού Υψηλότητα”) και θα παραιτηθούν από την κρατική χρηματοδότηση, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν μια ανεξάρτητη ζωή.

    Το ζευγάρι, πλέον, θα μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ