• LIFE&STYLE

    Ξαναπαντρεύεται σήμερα ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση: Η απιστία, η νέα σύζυγος και η καινούρια ζωή της Αθηνάς

    Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο


    Δεύτερη φορά γαμπρός πρόκειται να ντυθεί σήμερα ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης της ιππασίας, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, καθώς εντός ολίγων ωρών θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης με την Ντενίζ Σεβέρο, στο μαγευτικό θέρετρο «Vila Vita Parc Resort» στο νοτιότερο άκρο της Πορτογαλίας.

     

    Αποτέλεσμα εικόνας για Vila Vita Parc Resort
    Το Vila Vita Parc Resort στην Πορτογαλία, όπου θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού

    Το ζευγάρι, αν και αρχικά κράτησε χαμηλό προφίλ, γρήγορα επιβεβαίωσε τη σχέση του, παίρνοντας και την έγκριση της κόρης του, Βιβιάνε. Οι δυο τους δεν σταματούν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    ??

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo??☀️? (@denizesevero) στις

    Ο γάμος με την Αθηνά Ωνάση και τα 1.000 μπουκάλια σαμπάνιας

    Για τον διάσημο Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη της ιππασίας δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ντυθεί γαμπρός. Τον Δεκέμβριο του 2005, ο 32χρονος τότε Αλβάρο παντρεύτηκε την 20χρονη μεγαλοκληρονόμο Αθηνά Ωνάση στο Ίδρυμα Μαρία Λουίζα και Όσκαρ Αμερικάνο, στο προάστιο Μορουμπί του Σάο Πάολο. Στην τελετή παραβρισκόταν ως παρανυφάκι η κόρη του γαμπρού Βιβιάνε, καρπός της εκτός γάμου σχέσης του με τη Βραζιλιάνα ηθοποιό και μοντέλο Σιμπέλε Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2011 πέφτοντας από το παράθυρο του 7ου ορόφου της κατοικίας της στο Σάο Πάολο.

    Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής με την Αθηνά, περισσότερα από 1.000 μπουκάλια εκλεκτής σαμπάνιας ανοίχτηκαν προκειμένου οι περίπου 750 καλεσμένοι να ευχηθούν στο ζεύγος. Ο γάμος τους κράτησε 11 χρόνια, όταν η εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγό της, επικαλούμενη απιστία του.

    Τον Μάιο του 2016 το βραζιλιάνικο περιοδικό «Epoca» κυκλοφορούσε με πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδό του για τον χωρισμό του επώνυμου ζευγαριού. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη σοκαριστικών στοιχείων για τη διπλή ζωή του Αλβάρο.

    Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Αθηνάς και του Αλβάρο

    Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος διατηρούσε παράλληλη σχέση με Βελγίδα συνοδό πολυτελείας κατά τη διάρκεια των 8,5 από τα 11 χρόνια που άντεξε ο γάμος του με την Αθηνά. Αφορμή, ωστόσο, για το διαζύγιο έγινε η εξωσυζυγική σχέση που είχε αναπτύξει ο Αλβάρο, τον οποίο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Αθηνάς έπιασε επ’ αυτοφώρω να την απατά με την ερωμένη του στο σπίτι του ζευγαριού στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα.

    Πέρυσι τον Νοέμβριο το διαζύγιό τους βγήκε κοινή συναινέσει, μετά από ενάμιση χρόνο εξονυχιστικής μελέτης του προγαμιαίου συμβολαίου, μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε ο άστατος αναβάτης αφοσιώθηκε στην καινούρια σχέση του με την ξανθιά καλλονή σύντροφό του, τη Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα και μοντέλο Ντενίζ Σεβέρο.

    Ο ίδιος είχε αποκαλύψει λίγους μήνες μετά το διαζύγιο ότι θα παντρευτεί μαζί της τον Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Βunte, «έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή».

    Το bachelorette party της νύφης

    Ήδη τα προεόρτια της γαμήλιας τελετής έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, με το πρώτο bachelorette party-υπερπαραγωγή της Ντενίζ να λαμβάνει χώρα σε πολυτελέστατο spa της Βραζιλίας.

    Η οσονούπω νύφη φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα και δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα στο Instagram. Όσο για το μήνα του μέλιτος, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι φαίνεται να έχει κανονίσει ένα τουρ στα ελληνικά νησιά με θαλαμηγό.

    Η νέα ζωή της Αθηνάς

    Κατά τη διάρκεια του πολύκροτου δικαστικού αγώνα για το διαζύγιο ο Αλβάρο – έχοντας στο πλευρό του και την Ντενίζ Σεβέρο – είχε επιδοθεί σε ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στην Αθηνά.

    Όσο στις αίθουσες του δικαστηρίου οι δύο πλευρές επιδίδονταν σε σκληρό μπρα ντε φερ για τα χρήματα, τα σπίτια που απέκτησαν κατά τον έγγαμο βίο τους αλλά και τη μοιρασιά των πολυβραβευμένων αλόγων που ίππευαν από κοινού σε αγώνες, ποικίλα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστήριζαν τις διεκδικήσεις του Αλβάρο. Αρκετοί δε συμπέραιναν ότι πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κρυβόταν η Ντενίζ, εξαιτίας των άριστων διασυνδέσεων που διατηρούσε με συμπατριώτες της εκδότες και δημοσιογράφους.

    Το ποτήρι για την εγγονή του Ωνάση ξεχείλισε όταν μεγάλη lifestyle ιστοσελίδα της Βραζιλίας τής επιτέθηκε ανάρμοστα αναφέροντας ότι η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς κατά του Αλβάρο προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν μπορούσε κάνει παιδί. Περνώντας στην αντεπίθεση, οι δικηγόροι της Αθηνάς παρουσίασαν στο δικαστήριο αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ερωτική ζωή του Αλβάρο με Βελγίδα call girl.

    Η αντίπαλη πλευρά τελικά συμβιβάστηκε, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις του, που άγγιζαν τα 400 εκατ. δολάρια, να περιοριστούν σημαντικά και τελικά το δικαστήριο παραχώρησε στον Βραζιλιάνο ελάχιστα σε σχέση με όσα αρχικά ζητούσε.

    Η Αθηνά, μετά τις δικαστικές περιπέτειες του διαζυγίου της, επέστρεψε ανανεωμένη στους λατρεμένους της αγώνες ιππασίας, συμμετέχοντας πριν από μία εβδομάδα στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης.

    Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό την είδαν να χαμογελά, καθώς στο πλευρό της φέρεται να υπάρχει πλέον ένας άλλος άνδρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Αθηνά περνάει αρκετό χρόνο παρέα με τον 29χρονο πάμπλουτο Ιταλό αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι από το Βένετο, ο οποίο ήταν επίσης παρών στο τουρνουά της Ρώμης.

    Αποτέλεσμα εικόνας για alberto zorzi athina onassis

    Αποτέλεσμα εικόνας για alberto zorzi athina onassis

    Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι διατηρούν «μόνο μια όμορφη φιλία». Να σημειωθεί ότι ο Αλμπέρτο είναι παντρεμένος με την επιτυχημένη επιχειρηματία και σχεδιάστρια μόδας Αναλίζα Τζιουντίνι.



    ΣΧΟΛΙΑ