• WOMEN

    Γιατί το βραδινό σεξ είναι καλύτερο;

    sex


    Σαφώς και το σεξ είναι ωραίο όλες τις ώρες της ημέρας και η κάθε χρονική περίοδος μέσα στο 24ωρο έχει τη χάρη της. Ωστόσο, το σεξ που γίνεται αργά το βράδυ έχει μια πληθώρα ευεργετικών στοιχείων για την υγεία μας και απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ καλύτερο για τον οργανισμό μας, όπως υποστηρίζει μια νέα έρευνα.

    Φυσικά το βράδυ τα ζευγάρια είναι κουρασμένα, πιεσμένα και αγχωμένα λόγω της έντονης καθημερινότητας και των υποχρεώσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως η έρευνα αποκαλύπτει πως το βραδινό σεξ μπορεί να βοηθήσει και σε αυτά τα προβλήματα.

    Υπάρχουν, λοιπόν, 5 λόγοι που το βραδινό σεξ είναι πολύ καλύτερο:

    1. Διατηρεί χαμηλά την πίεση του αίματος
    Μια έρευνα στο περιοδικό Biological Psychology έδειξε πως η σεξουαλική επαφή, όταν συμβαίνει συχνά, επιτρέπει τη μείωση της διαστολικής αρτηριακής πίεσης. Έτσι, υπάρχει μειωμένος κίνδυνος για ασθένειες των νεφρών ακόμη και εγκεφαλικά.

    2. Προσφέρει καλύτερο ύπνο
    Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, συμβάλλουν στη χαλάρωση του σώματος και την αποφόρτιση από το άγχος, με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα για ένα ήρεμο και γλυκό ύπνο.

    3. Ανακουφίζει από το άγχος
    Όπως είπαμε και παραπάνω, το σεξ διώχνει το στρες και το άγχος. Το βραδινό σεξ θα σας κάνει να κοιμηθείτε χωρίς το “βάρος” της επόμενης μέρας και θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ευχάριστη και καλύτερη διάθεση, αφού δεν θα έχετε πάει στο κρεβάτι με έγνοιες.

    4. Νεότητα του δέρματος
    Έρευνα που διεξήχθη στο βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκωτία έδειξε πως το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος. Επομένως, πετάξτε τις βραδινές αντιγηραντικές κρέμες.

    5. Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα
    Έρευνα στο πανεπιστήμιο Wilkes της Πενσυλβάνια έδειξε πως το σεξ συμβάλλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος από μολύνσεις και κρυολογήματα, ενώ το κρατά υγιές και σε εγρήγορση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά οι γυναίκες θέλουν άντρες με κοιλιά ή με φέτες;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10+1 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πόσο μετράει τελικά το «μέγεθος» των αντρών;



    ΣΧΟΛΙΑ