• LIFE&STYLE

    “The winter has come” για το Game of Thrones. Τελειώνει οριστικά το 2018!

    • NewsRoom


    Πάρτε ένα χαρτομάντιλο γιατί η είδηση που ακολουθεί θα σπαράξει την καρδιά κάθε πιστού fan της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, Game of Thrones. Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε το αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι HBO, το οποίο φιλοξενεί εδώ και 6 χρόνια την επιτυχημένη σειρά, η οποία αναφέρει, ότι οι περιπέτειες στο Westeros θα ολοκληρωθούν σε μόλις δύο σεζόν.

    giphy (1)

    Αυτό τουλάχιστον, φαίνεται να επιβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος προγράμματος του καναλιού, Casey Bloys, ο οποίος αναφέρει ότι η επιτυχημένη σειρά θα συνεχιστεί μέχρι την 8η σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία. “Ναι, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον αριθμό των σεζόν που θα πραγματοποιηθούν” φέρεται να είπε ο Bloys, ενώ προσθέτει “Πιστέψτε με, εάν μπορούσα να τους πείσω να κάνουν παραπάνω, θα ζητούσα σίγουρα ακόμη 10 σεζόν. Αλλά ακολουθούμε πιστά το “όραμα” τους για την καλύτερη εκδοχή της σειράς”.

    Game of Thrones Daenerys

    John Snow

    Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε τον τελικό αριθμό των επεισοδίων της 8ης και σύμφωνα με τα λεγόμενα, τελευταίας σεζόν, της σειράς. Στο μεταξύ, η πολύαναμενόμενη 7η σεζόν θα έχει μόλις 7 επεισόδια και η πρεμιέρα δεν θα γίνει την άνοιξη, όπως συνηθίζεται, αλλά το καλοκαίρι του 2017.

    John Snow

    GoT ships

    game of thrones

    Σίγουρα τα νέα, για την ολοκλήρωση της σειράς σε μόλις δύο σεζόν από τώρα, δηλαδή θα προβληθούν συνολικά περίπου 17 επεισόδια ακόμη , δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τα εκατομμύρια fans της σειράς, οι οποίοι ευελπιστούν σε ένα “θαύμα” που θα αλλάξει τα σχέδια των δημιουργών της σειράς.

    game of thrones

    Η πλέον επιτυχημένη αμερικανική σειρά έκανε το ντεμπούτο της στις 17 Απριλίου 2011 και και έκτοτε έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπων να περιμένουν με ανυπομονησία έναν ολόκληρο χρόνο, τον μήνα Απρίλιο, καθιερωμένη ημερομηνία προβολής των επεισοδίων, για να παρακολουθήσουν μια σεζόν των 10 μαγικών επεισοδίων. Η σειρά είναι μια δραματική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου.

    game of thrones

    game of thrones

    Μάλιστα, σύμφωνα με τη λίστα του IMDb, είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει.

    Game of Thrones cast

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/afti-ine-10-ekatommiriouchi-youtubers/65146

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/dite-pios-ine-o-pragmatikos-protagonistis-tou-game-of-thrones-simfona-me-mathimatiki-erevna/35530

     



    ΣΧΟΛΙΑ