• LIFE&STYLE

    Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του Game of Thrones

    • NewsRoom


    Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του Game of Thrones, με την φρενίτιδα γύρω από την σειρά του HBO να χαρίζει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μια σειρά από πρωτιές μόνο το βράδυ της πρεμιέρας, που δεν αφορούν απλά και μόνο στα νούμερα τηλεθέασης.

    Την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου παρακολούθησαν ταυτόχρονα 17,4 εκατ. τηλεθεατές. Ο αριθμός αυτός αφορά μόνο όσους είχαν την τύχη να δουν το επεισόδιο την ώρα προβολής του στην Αμερική. Το αντίστοιχο επεισόδιο της πρεμιέρας του 7ου κύκλου είχε σημειώσει 16,1 εκατ. τηλεθεατές.

    Υπολογίζεται ότι συνολικά από όλες τις χώρες που προβάλλεται η σειρά, ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την πρεμιέρα αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο. Την νύχτα της πρεμιέρας, η πλατφόρμα livestream της HBO σημείωσε την υψηλότερη κίνηση στην ιστορία της.

    Τέλος, το Game Of Thrones αναδεικνύεται έπειτα από την πρεμιέρα της Κυριακής, στην τηλεοπτική σειρά που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη στο Twitter στην ιστορία του κοινωνικού μέσου δικτύωσης.

    Κιτ Χάρινγκτον:«Να πάνε να… όσοι “κράζουν” το Game of Thrones»

    Σε συνέντευξή του στο Esquire, ο Κιτ Χάρινγκτον που υποδύεται στην σειρά τον Τζόν Σνόου κλήθηκε να σχολιάσει τις αρνητικές κριτικές για το Game of Thrones.

    «Δεν θέλω να φανώ κακός απέναντι στις κριτικές, αλλά όποιος κριτικός μέσα σε μισή ώρα κάθεται και γράφει γι’ αυτή τη σεζόν την αρνητική του άποψη γι’ αυτή, τότε, για ‘μενα, μπορεί να πάει να…», δήλωσε ο ηθοποιός.

    Πρόσθεσε πως κανένας έξω από το πρότζεκτ δεν έχει ιδέα «πόση δουλειά έριξαν όλοι γι’ αυτό, πόσοι νοιάζονται, σε πόση πίεση έβαλαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους» και ακόμα είπε πως και ο ίδιος πέρασε ατέλειωτες νύχτες άυπνος με τους εργαζόμενους στη σειρά για να διασφαλίσουν στους φανατικούς τηλεθεατές της ένα τέλος που θα τους ευχαριστήσει.

    Στην ίδια συνέντευξη πάντως ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε πως όταν του πρότειναν το ρόλο και διάβασε το σενάριο δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου: «Όταν διάβασα το εισαγωγικό, πίσω στο 2009, θυμάμαι ότι σκέφτηκα, “τι σκατά είναι αυτό; Δεν τον καταλαβαίνω, ας το ξαναδιαβάσω…” Και το διάβασα ξανά, και σκεφτόμουνα, “ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθόλου, αλλά είναι HBO και εντάξει, ας το κάνουμε»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Σιδηρούν Θρόνος του Game of Thrones στην Παύλιανη Φθιώτιδας (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Game of Thrones: Δείτε το trailer για το δεύτερο επεισόδιο



    ΣΧΟΛΙΑ