• LIFE&STYLE

    Βόμβα από τη Δήμητρα Λιάνη: Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι τα εμβληματικά (video)

    • NewsRoom
    Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου

    Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου


    Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα γυαλιά του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και πρώην συζύγου της, Ανδρέα Παπανδρέου, τα οποία δημοπρατήθηκαν προς 25.000 ευρώ, προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη.

    Σύμφωνα με τη Δήμητρα Λιάνη, τα γυαλιά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα βασικά γυαλιά που φορούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και είναι γνωστά μέσα από φωτογραφίες του.

    Παράλληλα, τόνισε ότι δεν αμφισβητεί την αυθεντικότητά τους, αλλά πως πρόκειται για ένα εφεδρικό ζευγάρι.

    Ειδικότερα, η κ. Λιάνη δήλωσε ότι «Ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην “Ελπίδα”, γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε. Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Για παράδειγμα, το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα “εμβληματικά” γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα “εμβληματικά” όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιος νεαρός εφοπλιστής αγόρασε τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου για €25.000;



    ΣΧΟΛΙΑ