• LIFE&STYLE

    Βίκυ Σταμάτη: Θυμάται τον γάμο-εξτραβαγκάνζα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Παρίσι (pics)


    Σαν σήμερα το 2004 η Βίκυ Σταμάτη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος διοργάνωσαν τον πιο χλιδάτο γάμο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, το Παρίσι.

    Δεκαέξι χρόνια μετά, η Βίκυ Σταμάτη φέρνει στη μνήμη της ξεχωριστές στιγμές που έζησε εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, στο Παρίσι, εκεί όπου είχε παντρευτεί η Χριστίνα Ωνάση τον Τιερί Ρουσέλ και είχε κηδευτεί η σπουδαία Μαρία Κάλλας.

    Όλοι θυμούνται τον γάμο-εξτραβαγκάνζα, με το ζευγάρι να φεύγει από την εκκλησία με μια μπλε τζάγκουαρ και στη συνέχεια να ακολουθεί μια φαντασμαγορική δεξίωση στο πολυτελές Four Seasons, που λέγεται ότι κόστισε κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

    Είχε προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος στο Δημαρχείο Συκεών, στην εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο γάμος στο Παρίσι είναι εκείνος που έμεινε αξέχαστος για πολλούς λόγους.

    Φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου μοιράστηκε σήμερα στα social media, με αφορμή την επέτειό της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

    Φορώντας ένα λευκό αμάνικο, μακρύ νυφικό με διακριτικά κρύσταλλα και πέπλο με φτερά στο κάτω μέρος, επιδεικνύοντας το προσωπικό της στιλ, η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται σοβαρή στις εικόνες.

    Περιτριγυρισμένη από μακιγιέρ και φυσικά τον προσωπικό της κομμωτή, Στέφανο Βασιλάκη, οι εικόνες μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν.

    «Παρίσι 2004!!! Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ο μικρός Ανηψιός μου προσπαθεί να ανακαλύψει αν φορώ τα νυφικά παπούτσια. Αφοπλιστικό!!! Μια γεύση σας προσφέρω από την τελετή η οποία λειτούργησε ως ένα πυροτέχνημα που θάμπωσε τόσο με αποτέλεσμα η αλήθεια να χάσει τον αυτούσιο χαρακτήρα της… Όλα προαποφασισμένα…», έγραψε η Βίκυ Σταμάτη στην περιγραφή των φωτογραφιών.

    Μετά τον πολυτελέστατο γάμο για τον οποίο όλοι συζητούσαν τότε, όλα γκρεμίστηκαν, καθώς στο φως ήρθαν αποκαλύψεις για το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, νεοκλασικό αρχοντικό στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, φάτσα στην Ακρόπολη, μια πρόκληση που (δεδομένων και των συνθηκών κρίσης και απόγνωσης της κοινωνία, το 2010) επέτεινε το τέλος.

    Πέραν της αγοράς (κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ-τα φανερά, γιατί λέγεται ότι υπήρξαν και «μαύρα»), ήρθαν αποκαλύψεις για την διακόσμηση, για καναπέδες των 20.000 ευρώ, για κρόσια των καναπέδων ύψους 2.626 ευρώ, για πανάκριβα ρούχα της κυρίας, για κομμωτές που κόστιζαν 1.000 ευρώ ανά «κουπ», για κάθε είδους πρόκληση που οδήγησε σε έρευνα, σε ανοίγματα λογαριασμών του ζεύγους, της οικογένειας και στενών συνεργατών, τις πολυθρύλητες δίκες και την φυλάκιση.

    Βίκυ Σταμάτη και Άκης Τσοχατζόπουλος
    Βίκυ Σταμάτη και Άκης Τσοχατζόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ