• LIFE&STYLE

    Βεντέτα χρόνων: Γιατί η Κιμ Κατράλ αποκάλεσε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «υποκρίτρια»

    • Νίκη Καξερή
    κατράλ-πάρκερ

    Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


    Η έχθρα καλά κρατεί ανάμεσα στην Κιμ Κατράλ και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Έπειτα από την άρνηση της Κατράλ να συμμετάσχει σε μία τρίτη ταινία της δημοφιλούς σειράς Sex and the City και τη δήλωσή της ότι δεν υπήρξε ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριές της, η ίδια εξαπέλυσε σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Πάρκερ.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κιμ Κατράλ αναζητούσε τον αδελφό της, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε νεκρός. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συλλυπήθηκε την Κατράλ δημοσίως, κάτι που την έκανε έξω φρενών.

    «Αγαπημένη Κιμ, στέλνω την αγάπη μου και τα συλληπητήριά μου σε εσένα και την οικογένειά σου για τον αγαπημένο σου αδελφό», έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

    Στη συνέχεια, η Κιμ, γνωστή σε όλους από τον ρόλο της ως «Σαμάνθα», ανήρτησε στο Instagram, ένα κείμενο, στο οποίο χαρακτήρισε την Σάρα «υποκρίτρια», μεταξύ άλλων, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ακολούθους της.

    «Δεν χρειάζομαι την αγάπη σου ή την υποστήριξή σου σε αυτήν την τραγική στιγμή», έγραψε, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;’ Η συνεχής επιμονή σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Και για να σου το ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το πρόσωπο του ‘καλού κοριτσιού’».

    Στο τέλος του κειμένου της, ανέβασε έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε ένα άρθρο των New York Post, στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς γεγονότα από τα γυρίσματα του Sex and the City.

    κατράλ-πάρκερ
    Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το star quality της Κιμ Κατράλ δεν άρεσε στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που υποδυόταν την «ηρωίδα» της σειράς με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μία κλίκα αφήνοντας έξω την Κατράλ.

    Μετά το τέλος της σειράς, η Κατράλ δέχτηκε, αν και με ενδοιασμούς να συμμετάσχει στις ταινίες, καθώς για χρόνια είχε υπομείνει την «απαίσια» συμπεριφορά της Πάρκερ.

    Κιμ Κατράλ
    Kim Cattrall

    Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι δύο πρωταγωνίστριες δεν αντάλλασαν λέξη μεταξύ τους και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως παγωμένη, ενώ μιλούσαν μόνο όταν η «Κάρι» μιλούσε με την «Σαμάνθα».

    Τόσο πολύ δεν άντεχε η μία την άλλη που όταν τα γυρίσματα ήταν εκτός πόλης, οι δύο σταρ έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία προκειμένου να μην συναντηθούν!

    Κατράλ-Πάρκερ
    Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

    Ακόμη δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κιμ υποχρεωνόταν να τρώει μόνη της, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ηθοποιοί έτρωγαν μαζί.

    Κατράλ
    Κιμ Κατράλ

    Βέβαια, υπήρξαν και οικονομικοί λόγοι για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της σειράς με αμοιβή 1.000.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ η Κιμ Κατράλ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις αρκούνταν στα 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

    sex and the city

    Κάθε φορά που η Κιμ Κατράλ επιχειρούσε να κάνει κουβέντα για αύξηση του μισθού της έβρισκε την πόρτα της παραγωγής κλειστή, ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε διαφορετική μεταχείριση. Από ένα σημείο και μετά, η Σάρα έγινε παραγωγός της σειράς, ωστόσο δεν χρησιμοποίησε τη «δύναμή» της προκειμένου να κάνει κάτι για τη «φίλη» της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει «συντετριμμένη» με τα σχόλια της Κιμ Κατράλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kim Cattrall: «Αδειάζει» παραγωγή και ηθοποιούς (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της Κιμ Κατράλ



    ΣΧΟΛΙΑ