• LIFE&STYLE

    Kim Cattrall: «Αδειάζει» παραγωγή και ηθοποιούς του «Sex and the City» (video)

    Κιμ Κατράλ

    Kim Cattrall


    Ντόρο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις της Kim Cattrall σχετικά με την επιτυχημένη σειρά «Sex and the City». Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Life Stories» του Piers Morgan, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο την σειρά του HBO.

    Η ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο της Samantha υποστηρίζει πως τα απαιτητικά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς την απέτρεψαν απ’ το να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στην τότε προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης με τον τρίτο σύζυγό της, Mark Levinson.

    Ακόμη, η Kim Cattrall «ισοπέδωσε» τους φαν της σειράς αποκαλύπτοντας πως δεν υπήρξε ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριές της, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis. Όπως είπε η ίδια, δεν τις ένωνε κάτι άλλο πέρα από την ίδια τη σειρά.

    Μετά από 6 κύκλους στη μικρή οθόνη και 2 ταινίες, που «έσπασαν» τα ταμεία, η 61χρονη ηθοποιός αρνείται να συμμετάσχει σε μια τρίτη ταινία, δηλώνοντας, «Ας πάρουν άλλη ηθοποιό για τον ρόλο της Σαμάνθα». Αντίθετα, οι υπόλοιπες ηθοποιοί είναι θετικές στο ενδεχόμενο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Blake Lively πήρε εκδίκηση από τον Ryan Reynolds! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Ο ομαδικός αγώνας ασυλίας μεταξύ Φωτιάς και Ωκεανών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10+1 Halloween πάρτυ για να το γιορτάσετε σε διάφορα μέρη της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ