Για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με το νόμο φαίνεται να βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ. Ο Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, συντελεστής της νέας ταινίας «City of Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντεπ, αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, καθώς όπως υποστηρίζει του έδωσε δύο φορές μπουνιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Σύμφωνα με τον Μπρουκς, τον περσινό Απρίλιο, ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν τού ζήτησε να πει στον Ντεπ ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για εκείνη την ημέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο εκρηκτικός Τζόνι άρχισε να βρίζει και τον χτύπησε στα πλευρά.
O Μπρουκς είπε ακόμη ότι ο ηθοποιός μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όταν πήγε να αμυνθεί, ο Ντεπ του φώναξε: «Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα».
Την επόμενη ημέρα, ο Μπρουκς επέστρεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση που έγραφε ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Εκείνος αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.
Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μπρουκς υπέφερε από ταπείνωση, αδικία, σωματικούς και πνευματικούς πόνους από το περιστατικό. Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν ανταποκρίθηκαν στην αγωγή, ούτε έχουν προβεί ακόμα σε σχόλια.
Ο Τζόνι Ντεπ έχει δει την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια μετά από μη επιθυμητά κέρδη στα box office, ενώ έχει έρθει αντιμέτωπος με σειρά από δικαστικές διαμάχες, αλλά και με ένα επώδυνο διαζύγιο με την Άμπερ Χερντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ – Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν ανησυχία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο 16χρονος γιος του Τζόνι Ντεπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Σήμερα έρχονται τα τρακτέρ στο Σύνταγμα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Γιάννης Παναγόπουλος: «Δεν φεύγω. Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος» – Αντεπίθεση για τα 73 εκατ., αιχμές για διαρροές και μήνυμα ενόψει συνεδρίου την άνοιξη
- Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Ξεκινά σήμερα η διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου – Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Σταύρος Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.