• LIFE&STYLE

    Τζόυς Ευείδη: Ο λόγος που άλλαξε η φωνή της και το spoiler για το «Καφέ της Χαράς» (video)

    • NewsRoom

    Τζόυς Ευείδη


    Για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές μίλησε η Τζόυς Ευείδη, η οποία, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show».

    «Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα», παραδέχτηκε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    «Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση, έπρεπε και στις χορδές!

    Θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, ‘τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε’, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω», συμπλήρωσε η Τζόυς Ευείδη.

    Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» τόνισε πως θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον η φωνή της καλεσμένης του στο τραγούδι, η Τζόυς Ευείδη γέλασε και είπε:

    «Τι να τραγουδήσω, αγάπη μου με αυτή τη φωνή;! Μόνο Ζαμπέτα!».

    Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγάλη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

    «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γίνει ξανά το ‘Καφέ της Χαράς’, όταν με πήραν από την παραγωγή τρελάθηκα, λέγοντας ‘zούμε όλοι!’ Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Είμαστε χαρούμενοι είμαστε τα ‘Jurassic Stars’», δήλωσε η ηθοποιός.

    Όσο για τον χαρακτήρα της, την Σταυρούλα Πώποτα, η Τζόυς Ευείδη δήλωσε:

    «Δεν άλλαξα πολύ, μην βιάζεσαι. Είμαι ακόμα χαλβάς. Δεν θα πάω ξανά στο καφενείο να πλένω ποτήρια, αλλά θα είμαι δήμαρχος χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση».

    Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Σταυρούλα στην αγκαλιά του Φατσέα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ