• Ροή Ειδήσεων

    Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλο το παρασκήνιο της επανασύνδεσής τους


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά πρώην ζευγάρια «πρωταγωνιστών» της αθηναϊκής ζωής πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την επιχειρηματία, παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο, που στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1990 ενώ στη συνέχεια πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991», Τζένη Μπαλατσινού, με τον πολιτικό, νυν βουλευτή Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Κικίλια.

    Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού  θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο, καθώς το επισκέπτονται πολύ συχνά.

    Πώς όμως προέκυψε η επανασύνδεση του ζευγαριού που μας άφησε τόσο καιρό να πιστεύουμε ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους, έτσι απλά,  χωρίς να μάθουμε το γιατί, αφού όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτόν τον απρόσμενο χωρισμό, που συντάραξε τον κόσμο του εγχώριου lifestyle, δεν κατάφεραν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη;

    Ο χωρισμός ανακοινώνεται αρχές της περυσινής Άνοιξης. Και το καλοκαίρι του 2018, η Τζένη θα αποσυρθεί στην Πάτμο, αρνούμενη να μιλήσει για οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή. Όλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους χώρισαν… για πάντα! Τι είναι αυτό που τους χώρισε όμως; Κάποιοι λένε ο φόβος, κάποιοι άλλοι ότι τους τρόμαξε η επισημοποίηση της σχέσης, ενώ κάποιοι άλλοι δεν πίστεψαν πως ουσιαστικά ήταν χώρια.

    Οι μήνες πέρασαν και η Τζένη εμφανίζεται μόνο με φίλους. Τότε είναι που, σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο Βασίλης Κικίλιας παίρνει την πρωτοβουλία και κάνει την πρώτη κίνηση για να την προσεγγίσει, λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τον Ιανουάριο. Η Τζένη δεν αντιστέκεται, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ξανασμίξουν. Η ίδια πλέον νιώθει σίγουρη, ότι στο πρόσωπό του βρήκε τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελε.

    Όπως είναι αναμενόμενο, η σχέση ξαναζωντανεύει και το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του αυτή τη φορά όμως μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι στενοί φίλοι και συνεργάτες που γνωρίζουν καλά το μυστικό τους, κρατούν οποιαδήποτε πληροφορία για τους ίδιους και μόνο.

    Τον Μάρτιο, ο Βασίλης αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Τζένη με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος επιβεβαιώνει ότι και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους. Όλα έγιναν ρομαντικά και παραδοσιακά.

    Ο γάμος τους γνωστοποιήθηκε από τις σελίδες της «Καθημερινής» και προκάλεσε έκπληξη στον πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό κύκλο. Η Τζένη, έχοντας πάνω από όλα την οικογένειά της, θα την ενημερώσει για τα ευχάριστα νέα και στη συνέχεια τους φίλους της, οι οποίοι φυσικά δεν αιφνιδιάζονται.

    αλεξανδρα κωστοπουλου
    Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για την μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού

    Τα τρία της παιδιά, η Αλεξάνδρα, η Αμαλία και ο Μάξιμος, είναι πολύ χαρούμενa με το ευτυχές γεγονός. Τα δυο κορίτσια μάλιστα που διατηρούν social media και είναι ιδιαίτερα δραστήριες σε αυτά, θα αναρτήσουν φωτογραφίες μαζί με τη μητέρα τους. Η 19χρονη κόρη της Τζένης,  Αλεξάνδρα, ανάρτησε κοινή φωτογραφία με τη μαμά της στην οποία έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!» ενώ η 22χρονη Αμαλία Κωστοπούλου, ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της στο οποίο ανέφερε: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

    Αυτοί βέβαια που δε γνώριζαν, ακούγοντας την είδηση έμειναν αποσβολωμένοι, συνειδητοποιώντας ότι η Τζένη και ο Βασίλης κατάφεραν να ζήσουν τον έρωτά τους μακρυά από όλους κάτω από άκρα μυστικότητα, κόντρα και στους πιο δαιμόνιους ρεπόρτερ, έστω και για μερικούς μήνες.

    αμαλια κωστοπουλου

    Όλοι αγωνιούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τον γάμο της χρονιάς, στον Λυκαβηττό. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, με λίγους φίλους, τα κύματα αγάπης που δέχτηκε το ζευγάρι αμέσως μετά την αναγγελία το έκαναν να αρχίσει να σκέφτεται πως ίσως τελικά οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι περισσότερες. Η ημερομηνία δεν έχει κλείσει. Όλα, όμως, θα γίνουν όπως πρέπει. Με νυφικό, με παπά και με κουμπάρο.

    Την περασμένη Τρίτη ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο σπίτι τους στο κέντρο. Θέλουν να είναι κοντά ο ένας με τον άλλο, να σχεδιάσουν τον γάμο τους μαζί βήμα-βήμα και να γίνουν όλα όπως οι δυο τους αποφασίσουν.  Η Τζένη, μιλώντας στις φίλες της, εξομολογήθηκε πως αυτό που ζει «είναι κάτι μαγικό» και ότι ποτέ δεν έλαβε τόσα πολλά μηνύματα αγάπης στη ζωή της όσα την ημέρα που δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου της.

    Ο Βασίλης και η Τζένη τους επόμενους δύο μήνες θα ζήσουν εκτός από τον προεκλογικό πυρετό και τη γλυκιά αναστάτωση της προετοιμασίας της στιγμής εκείνης που θα σφραγίσει τον μεγάλο τους έρωτα. Έναν έρωτα που γεννήθηκε σε ένα πλατό, πέρασε από ένα γήπεδο τένις και καταλήγει στα σκαλιά της εκκλησίας…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η κρυφή σχέση, οι μυστικοί αρραβώνες και ο χαμηλών τόνων γάμος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Ακύρωσε συνέντευξη μετά την αναγγελία του γάμου Μπαλατσινού-Κικίλια



    ΣΧΟΛΙΑ