• LIFE&STYLE

    Συγκινημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» (video)

    • NewsRoom
    Πέτρος Κωστόπουλος

    Πέτρος Κωστόπουλος


    Το δικό του σχόλιο, μέσα από την εκπομπή του Όλα Λάθος, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον επικείμενο γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού:

    «Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής», ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε:

    «Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. (Στέλνει φιλιά) Αυτά, τέλος»!



    ΣΧΟΛΙΑ