• Κοινωνία

    «Τσουνάμι» οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Λιγνάδη

    • NewsRoom
    λιγνάδης

    Δημήτρης Λιγνάδης


    Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε αποκλειστικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μετά και την παραίτηση του εντολέα του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου και το σάλο που έχει ξεσπάσει.

    «Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο. Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε. Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως. Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό, είτε σε ποινικό επίπεδο», είπε ο κ. Γεωργουλέας.

    Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος χθες έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media και διεμήνυσε ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους μιλούν εις βάρος του. Ήδη έχει προχωρήσει στις πρώτες μηνύσεις σε συναδέλφους του αλλά και δημοσιογράφους που τον «φωτογραφίζουν» σε σχετικές αναρτήσεις.

    Την ίδια ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, «κόπηκε» από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», μετά και από διένεξη που υπήρξε μεταξύ του ίδιου και του Αλέξανδου Μπουρδούμη, συζύγου της Λένας Δροσάκη που είναι μία εκ των τριών ηθοποιών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση. Το σίριαλ θα συνεχιστεί με άλλο πρωταγωνιστή, ενώ τίτλοι τέλους έπεσαν και στη συνεργασία Φιλιππίδη με τη Digea.

    Παράλληλα, ο Γιώργος Κιμούλης έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο οποίο αναμενόταν να συμμετάσχει, αποφάσισε να μην παίξει τελικά ο γνωστός ηθοποιός στην παράσταση.

    Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχουν τέλος. Η πρώτη επίσημη καταγγελία στην εισαγγελία που έχει γίνει με τη μορφή μήνυσης αφορά σε 15χρονο τότε πρόσωπο που καταγγέλει ότι βιάστηκε από ηθοποιό και σκηνοθέτη, γνωστό στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Παράλληλα, η δεύτερη παρέμβαση που θα γίνει από την εισαγγελία αφορά σε υπόθεση ατόμου που όταν ήταν 15 ετών είχε βιαστεί. Τότε η υπόθεση είχε καλυφθεί, ενώ ο πατέρας του τότε 15χρονου ατόμου είχε μαχαιρώσει τον θύτη.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Δημήτρης Λιγνάδης

    Εθνικό Θέατρο: Τι αναφέρει το ΔΣ για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

    Δημήτρης Λιγνάδης: Το χρονικό της παραίτησης – Πρωτοφανείς καταγγελίες



    ΣΧΟΛΙΑ