ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ταγέρ του γαλλικού οίκου Dior εμφανίστηκε στη βασίλισσα η Μελάνια Τραμπ, προσκεκλημένη αυτή και ο πρόεδρος των ΗΠΑ για ένα τσάι στα ανάκτορα. Πριν από την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φαίνεται πως είχε μελετήσει καλά τις στυλιστικές επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον, καθώς το ταγέρ της είχε πολλές ομοιότητες με τα ρούχα των πριγκιπισσών.
Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε εκρού στενό ταγέρ με μίντι φούστα και κοντό σακάκι, γραμμές δηλαδή που συνήθως επιλέγουν και οι δύο πριγκίπισσες.
Το ταγέρ της Μελάνια με το μαύρο ζωνάκι στη μέση θύμισε πολύ το Givenchy εκρού φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τη βασίλισσα, όταν είχαν ταξιδέψει οι δυο τους με το βασιλικό τρένο για να παραβρεθούν σε εκδήλωση.
Ακόμη και το χτένισμά της θύμισε την Μέγκαν Μαρκλ: Ένα σινιόν, που άφηνε ελεύθερα τα μαλλιά μπροστά για να πλαισιώνουν το πρόσωπο.
Για πρώτη φορά, μάλιστα, στο πολυήμερο ταξίδι της στην Ευρώπη, η Μελάνια Τραμπ αποχωρίστηκε τις Louboutin γόβες της για ένα διαφορετικό ζευγάρι nude γόβες, χωρίς τη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι αλλάζει σε Μετρό και Τραμ
- Γκάντι Άιζενκοτ: Δεσμεύεται να ανατρέψει τον Νετανιάχου μετά το προβάδισμα της αντιπολίτευσης στα exit polls
- I Squared Capital: Κοντά στην εξαγορά της Orizon με αποτίμηση 2 δισ. δολαρίων
- Μητσοτάκης – Τασούλας: Δείπνο με σουτζουκάκια και γύρο στη Θεσσαλονίκη

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.