• LIFE&STYLE

    Tropicana: οι καλύτεροι τρόποι να φορέσετε τα εξωτικά μοτίβα

    • NewsRoom


    Φοίνικες, ανανάδες, σπάνια λουλούδια και εξωτικά πουλιά αποτελούν μερικά από τα πολλά tropical prints, που σίγουρα να συναντήσετε αυτό το καλοκαίρι στα πιο γνωστά καταστήματα αλλά και στους δρόμους της πόλης. Η δυναμική αυτή τάση φαίνεται ότι κάνει ένα μεγάλο comeback και αυτή τη χρονιά, δείχνοντας τον δρόμο προς το απόλυτο summer look. Δε χρειάζεται άλλωστε να βρίσκεστε σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπως η Χαβάη, ώστε να φορέσετε το tropical trend. Μπορείτε πλέον να το λανσάρετε στο γραφείο, στην παραλία, στη βόλτα σας, στο θερινό σινεμά και όπου αλλού επιθυμείτε. Παρακάτω θα ανακαλύψετε μερικούς έξυπνους τρόπους, για να το κάνετε σωστά!

    5 Ways

    1. Total tropical

    Όταν μιλάμε για τροπικά μοτίβα, να θυμάστε ότι τα δύο είναι πάντα καλύτερα από το ένα. Τι σημαίνει αυτό; Για να πετύχετε το ιδανικό go-to look, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με το ίδιο print, ώστε να δείχνετε στιλάτη τόσο στο γραφείο σας όσο και στην κυριακάτικη βόλτα. Εναλλακτικά, δοκιμάστε μία ολόσωμη φόρμα, γεμάτη εξωτικά σχέδια και αναδείξτε την ιδανικά με αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα, όπως μια μαύρη ζώνη, φλατ σανδάλια και μία τσάντα ώμου. Το total tropical είναι must!

    tropical-street-style-5.jpg

    2. Leaf bottom

    Μη φοβηθείτε να τολμήσετε και κάτι πιο bold. Για παράδειγμα, επιλέξετε μία παντελόνια γεμάτη εξωτικά φυτά και έντονες φυλλωσιές. Αν μάλιστα σας αρέσουν και οι προκλήσεις, σας προτείνουμε μία -όχι και τόσο διακριτική- φούστα με πιέτες, γεμάτη φοινικόδεντρα, λουλούδια και ό, τι άλλο φαντάζεστε. Και σε αυτή την περίπτωση διατηρήστε την ισορροπία στην εικόνα σας, επιλέγοντας την μονοχρωμία στην μπλούζα και τα αξεσουάρ.

    tropical-street-style-7.jpg

    3. Tropical layer

    Αν επιμένετε σε ένα πιο διακριτικό look, που δεν είναι γεμάτο σχέδια, τότε προτιμήστε ένα κιμονό ή μια πολύ λεπτή εξωτική ζακέτα, φτιαγμένη από αέρινο ύφασμα, για να φορέσετε πάνω από τα ρούχα σας. Πρόκειται για την ιδανική λύση τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. Με αυτό τον τρόπο το κύριο ouifit σας θα είναι πιο «ήσυχο», με το πανωφόρι να δίνει την extravagant νότα που χρειάζεστε αυτήν την εποχή.

    tropical-street-style-6.jpg

    4. Oversized tropical

    Όταν μιλάμε για καλοκαίρι, η μαξιμαλιστική αισθητική συνήθως κατέχει περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των fashionistas. Ο μινιμαλισμός οφείλει να δώσει τη θέση του στα μεγάλα τροπικά μοτίβα, τα ζουμερά φρούτα και τα εντυπωσιακά φυτά. Τολμήστε τα oversized prints, που κυκλοφορούν σε έντονα χρώματα και δώστε στο καλοκαίρι σας μία φρέσκια νότα, αφήνοντας πίσω τη μουντή διάθεση του χειμώνα. Επίσης, θυμηθείτε ότι τα items με αυτά τα σχέδια δεν είναι κατάλληλα μόνο για τις διακοπές. Φορέστε απλώς ένα t-shirt ή ένα σορτσάκι με αυτά τα παιχνιδιάρικα σχέδια και φέρετε το summer mood στην πόλη.

    tropical-street-style-1.jpg

    5. Daring tropical

    Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των τολμηρών της μόδας, τότε σίγουρα ένα και μόνο print δεν είναι αρκετό. Είστε αφοσιωμένα fashion girls, που δε φοβάστε να επενδύσετε σε νέους συνδυασμούς και τολμηρές εμφανίσεις, παίζοντας με τα χρώματα αλλά και τα σχέδια. Η συμβουλή μας για σας είναι να συνδυάσετε μία καλοκαιρινή φούστα -σε tropical print φυσικά- μαζί με ένα λεοπάρ τσαντάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε συμπληρώσει το απόλυτο jungle look, ιδανικό για τις βραδινές, και όχι μόνο, εξορμήσεις σας. Αν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον πινελιά, φορέστε κι ένα ζευγάρι σατέν γόβες.

    tropical-street-style-4.jpg
    Πηγή: www.glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ