ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υποδέχθηκαν την Άνοιξη, η Μαίρη Κατράντζου για την Lapin House, η καλοκαιρινή συλλογή της Zeus+Δione, η Ibiza στην Αθήνα, Άρωμα Ελλάδας στο Λος Άντζελες, Astoria στο Παλλάς, η Poularde de Bresse στην Αθήνα
Ο Τομ Χανκς γιόρτασε την 35η επέτειο γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον
Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να γιορτάσουν την 35η επέτειό τους, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.
Στην εικόνα, το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει μια τούρτα, με τον Χανκς να κοιτάει με λατρεία τη σύζυγό του.
«35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι τα πάντα» έγραψε η Ρίτα Γουίλσον στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 και έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Τσέστερ και τον Τρούμαν.
Ο Τομ Χανκς είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών, του Κόλιν και της Ελίζαμπεθ από τον προηγούμενο γάμο του.
Η οικογένεια λατρεύει την Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο περνάει εδώ μεγάλος μέρος των διακοπών της.
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου 2023
Βασιλιάς Κάρολος: Τομ Κρουζ, Νικόλ Σέρζινγκερ και… Γουίνι στη συναυλία μετά τη στέψη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Καθαρά κέρδη $18,2 εκατ. – Τι δήλωσε ο Γεράσιμος Καλογηράτος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι: Να ανακληθεί η επιστροφή των 600 ευρώ από νέους δικηγόρους
- Η FERRAGAMO ανοίγει την ανανεωμένη μπουτίκ της στην Αθήνα
- Λιανεμπόριο: Οριακή πτώση 0,1% στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο – Άνοδος 0,3% στην ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.