ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τομ Χανκς γιόρτασε την 35η επέτειο γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον
Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να γιορτάσουν την 35η επέτειό τους, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.
Στην εικόνα, το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει μια τούρτα, με τον Χανκς να κοιτάει με λατρεία τη σύζυγό του.
«35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι τα πάντα» έγραψε η Ρίτα Γουίλσον στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 και έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Τσέστερ και τον Τρούμαν.
Ο Τομ Χανκς είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών, του Κόλιν και της Ελίζαμπεθ από τον προηγούμενο γάμο του.
Η οικογένεια λατρεύει την Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο περνάει εδώ μεγάλος μέρος των διακοπών της.
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου 2023
Βασιλιάς Κάρολος: Τομ Κρουζ, Νικόλ Σέρζινγκερ και… Γουίνι στη συναυλία μετά τη στέψη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: «Είναι ακόμα περισσότερο εκτεθειμένος στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και στη κοινωνία»
- Δίκη για υποκλοπές: Aμφισβητήθηκε η αξιοπιστία του «κρεοπώλη» – Τι απάντησε σε πρόεδρο και εισαγγελέα
- Vorwerk Hellas: Μία «φωλιά» καινοτομίας στο Neoma Hotel – Μια εμπειρία καινοτομίας και γαστρονομίας με το νέο Thermomix TM7
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέοι κανόνες ευνοούν υψηλότερες αποδόσεις για τους μικροεπενδυτές