• LIFE&STYLE

    Το τρυφερό βίντεο της πριγκίπισσας Ευγενίας για την πρώτη επέτειο γάμου της (video)

    • NewsRoom

    epa07088061 Britain’s Princess Eugenie (R) and her husband Jack Brooksbank kiss as they exit St George’s Chapel in Windsor Castle after their royal wedding ceremony, in Windsor, Britain, 12 October 2018. EPA/NEIL HALL


    Πέντε μήνες μετά τον αριστοκρατικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2018, ένα δεύτερο βασιλικό ζεύγος δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ίδιο παρεκκλήσι με το βασιλικό ζεύγος.

    Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγος της Τζακ Μπρούκσμαν παντρεύτηκαν πέρσι στης 12 Οκτωβρίου, και πριν λίγες μέρες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο τους. Θέλοντας να γιορτάσει αυτήν την ξεχωριστή μέρα, η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το γάμο της που δεν είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

    Το βίντεο έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές και ακόλουθους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να αποκτήσουν μια πιο κοντινή ματιά από το εντυπωσιακό νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας, που σχεδιάστηκε από τους σχεδιαστές Peter Pilotto και Christopher De Vos, αλλά και πολλά στιγμιότυπα από το party του γάμου τους.

    Την ανάρτηση της συνόδευσε μια λεζάντα στην οποία ίσια ανέφερε τα εξής: «Αυτή ήταν η πιο όμορφή μέρα της ζωής μου… Χρόνια μας πολλά για την πρώτη επέτειο το γάμου μας, Jack μου».

     



    ΣΧΟΛΙΑ