• LIFE&STYLE

    Το θέατρο του παραλόγου: Έντρομες γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες τους από το online shopping


    Εκατοντάδες γυναίκες συρρέουν σε σελίδες στα social media για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τις αγορές τους στο internet που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν όταν τα αγόραζαν online.

    Μοιράστηκαν φωτογραφίες από αυτά που παρήγγειλαν, μαζί με φωτογραφίες από αυτά που παρέλαβαν, τα οποία δεν κάνουν ούτε για να ντύσει ένα παιδί τις κούκλες της.

    Η δαντέλα αντικαταστάθηκε από πρόχειρες ραφές, καλοραμμένα παλτά έμοιαζαν με συνθετικά χωρίς ξεκάθαρο σχήμα και κάποια φορέματα ήταν σχεδόν ένα νούμερο μικρότερα.

    Έτσι, γυναίκες που αισθάνονται ότι τις εξαπάτησαν, στρέφονται στα social media και γίνονται μέλη σε σελίδες στο Facebook που ξεμπροστιάζουν τις fake αγορές στο internet.

    Οι σελίδες αυτές επικεντρώνονται σε διεθνείς εμπόρους με έδρα την Κίνα – Rosegal, Rose Wholesale, Dresslilly και FashionMia – και ισχυρίζονται ότι τα αντικείμενα που διαφημίζουν στις σελίδες τους δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πραγματικά πουλάνε.

    Πολλές αναφέρουν ότι δεν μπορούν καν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών και ορισμένες φτάνουν να κατηγορήσουν τις εταιρείες ότι άλλα δείχνουν και άλλα πουλάνε.

    Μια γυναίκα μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός κρεμ φορέματος σε γραμμή ‘Α’ και κομψό μπλε floral σχέδιο που παρήγγειλε. Όταν αυτό έφτασε, ήταν μια απομίμηση με πρόχειρα φτιαγμένα μανίκια, με μαύρο floral σχέδιο και μισοτελειωμένο γύρισμα.

    1

    Η Liza Marie Diaz νόμιζε ότι παρήγγειλε ένα επίσημο κρεμ και μπλε φόρεμα που στένευε στη μέση –αλλά τελικά παρέλαβε ένα τσαλακωμένο συνθετικό εφιάλτη που όχι μόνο έμοιαζε άκαμπτο αλλά ήταν και σχεδόν seethrough!

    4

    Μια άλλη δύστυχη γυναίκα παρήγγειλε ένα σταυρωτό καλοραμμένο παλτό σε κρεμ χρώμα με πλήρη φούστα και μαύρα κουμπιά. Όταν όμως μοιράστηκε μια selfie από τον καθρέφτη της φορώντας το, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν φτιαγμένο από εντελώς διαφορετικό υλικό αλλά και σχεδιασμένο για κάποια τουλάχιστον 4 νούμερα μεγαλύτερη!

    2

    Ψάχνοντας στη σελίδα “Rosewholesale Scam”, μια άλλη δυσαρεστημένη πελάτισσα περιέγραψε τι της συνέβη όταν παρήγγειλε ένα γκρι φόρεμα με μανίκια που το διαφήμιζαν ως βαμβακερό. Αντίθετα παρέλαβε ένα τσαλακωμένο προϊόν που ήταν, όπως έγραψε και η ίδια στη φωτογραφία που ανήρτησε, «κάποιο είδος πλαστικού, σίγουρα όχι βαμβακερό».

    3

    Μια κοπέλα κατάφερε να δει τη θετική πλευρά του πράγματος όταν το μαύρο δαντελωτό φόρεμα που παρήγγειλε τελικά της βγήκε ένα χάλι με ρίγες ζέβρας και πόζαρε φορώντας το για πλάκα.

    5

    Παρακάτω δείτε φωτογραφίες κι άλλων χαρακτηριστικών καταστροφικών παραδειγμάτων προϊόντων που παραγγέλθηκαν online στις προαναφερθείσες εταιρείες. 

    6

    7

    8

    9

    10

    11

    12

    13

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/article-i-kariera-aftou-tou-montelou-ektoxeftike-spazontas-to-vasiko-kanona-sti-moda/36831

     



    ΣΧΟΛΙΑ