• LIFE&STYLE

    Το Skype μεταφράζει την ομιλία σας σε επτά γλώσσες

    • NewsRoom


    Πώς θα σας φαίνονταν να επικοινωνούσατε απευθείας με ανθρώπους, ενώ μιλάτε διαφορετική γλώσσα; Όσα και αν αυτό σας φαντάζει εξωπραγματικό είναι πλέον, απολύτως εφικτό. Αν είστε χρήστες της ενημερωμένης έκδοσης του Skype, για υπολογιστές με Windows, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε παρά το γεγονός ότι μπορεί να μιλάτε δύο διαφορετικές γλώσσες. Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι στο εξής μπορεί να μεταφράζει 7 ομιλούμενες γλώσσες και μηνύματα σε 50 γλώσσες.

    Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που μιλάτε διαφορετική γλώσσα μπορείτε να αναθέσετε στο Skype Translator να μεσολαβεί, μεταφράζοντας από τη μια γλώσσα στην άλλη και ειδικότερα: Κινέζικα (Mandarin), αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά και ισπανικά.

    Η μετάφραση σε περισσότερες γλώσσες είναι εφικτή, όχι όμως μιλώντας μέσω Skype for Windows, αλλά γράφοντας στο Skype -σε αυτή την περίπτωση, το Skype μπορεί να μεταφράζει και από/προς τα ελληνικά.

    Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κλικάρετε στο επάνω δεξί μέρος του Skype, στο εικονίδιο της υδρογείου για να ενεργοποιήσετε τον Translator και να ορίσετε τις γλώσσες επικοινωνίας.



    ΣΧΟΛΙΑ