• LIFE&STYLE

    Το συγκινητικό “αντίο” της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega που κλείνει (pic)

    • NewsRoom
    καρυδη-σμαραγδα

    Σμαράγδα Καρύδη


    Το Mega μετράει τις τελευταίες ώρες λειτουργίας του και αυτό έχει στεναχωρήσει πολλούς, ειδικά όσους είχαν δουλέψει στο συγκεκριμένο κανάλι.

    Πολλοί ηθοποιοί, σεναριογράφοι και δημοσιογράφοι είχαν αναδειχθεί μέσα από αυτά και είχαν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, επομένως, τώρα που κλείνει είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και θυμούνται όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν εκεί.

    Η Σμαράγδα Καρύδη υπήρξε μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν πολύ μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Στο παρά πέντε” και, μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά την έκανε πολύ πιο προσιτή και την έφερε πιο κοντά στο κοινό της.

     Η ηθοποιός αποχαιρέτησε το Mega με ένα συγκινητικό Instagram story που έδειχνε ένα επεισόδιο της σειράς, γράοφντας “Δηλαδή, αυτή θα είναι η τελευταία φορά;” και ταγκάροντας τους πρωταγωνιστές του “Παρά πέντε”.

    Φυσικά, δεν ξέχασε να κάνει mention τους πρωταγωνιστές: Τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Μιχάλη Μαρίνο, την Αγγελική Λάμπρη αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι δοκιμασμένα tips νεότητας που μάθαμε από stars άνω των 40

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η πρώτη ανάρτηση της Τάμτας Μαστοράκη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ