• LIFE&STYLE

    Έξι δοκιμασμένα tips νεότητας που μάθαμε από stars άνω των 40

    • NewsRoom

    Cate Blanchett


    Σαν beauty lovers, αγαπάμε να ανακαλύπτουμε τα skincare tips των stars, να ρίχνουμε μία ματιά στις ρουτίνες ομορφιάς τους και να μαθαίνουμε τα καλλυντικά, που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Όταν, όμως, πρόκειται για celebrities άνω των 40, ο ενθουσιασμός αυξάνεται κατά πολύ, αφού τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

    Εκτός από το γεγονός ότι συνεργάζονται εδώ και χρόνια με κορυφαίους experts στην υγεία του δέρματος και έχουν πρόσβαση σε όποιο beauty προϊόν επιθυμούν, δεν μπορούν να στηριχθούν πλέον μόνο στο μακιγιάζ για μία υπέροχη και νεανική βάση, οπότε έχουν εντρυφήσει στο skincare κομμάτι.

    Γι΄αυτό κι εμείς ανατρέξαμε σε παλαιότερες συνεντεύξεις των αγαπημένων stars, -μεταξύ άλλων της Nicole Kidman και της Cindy Crawford- βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές τους για περιποίηση του δέρματος και σας τις παρουσιάζουμε, για να τις ακολουθήσετε κι εσείς κατά γράμμα. Κρατήστε σημειώσεις!

    Salma Hayek

    salma-hayek.jpg

    «Εμπιστεύομαι το συστατικό Tepezcohuite, το οποίο χρησιμοποιείται στο Μεξικό για τα θύματα εγκαυμάτων, αφού ανανεώνει πλήρως το δέρμα…» αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Elle η σέξι Salma Hayek. «Χάρη σ’ αυτό δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε fillers. Είμαι 52 χρονών. Θα γίνω 53 φέτος και εφαρμόζω μόνο τις κρέμες μου στο πρόσωπό» συνέχισε.

    Cate Blanchett

    cate-blanchett.jpg

    Σύμφωνα με την Cate Blanchett, κάθε γυναίκα θα πρέπει να εντάξει το facial μασάζ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής της. «Η Mary Greenwell είναι μία σπουδαία make up artist. Πριν κάνει το οτιδήποτε, σου κάνει μασάζ στο πρόσωπο για να ξυπνήσει τους μυς σου. Έτσι, πριν εφαρμοστεί το μακιγιάζ – ξεκινήσαμε στις 6 π.μ. σήμερα και έχω κοιμηθεί μόνο 3 ώρες- αισθάνεσαι σαν μία ζαρωμένη ηλικιωμένη κυρία, αλλά το μασάζ σε αναζωογονεί» εξήγησε η ηθοποιός.

    Nicole Kidman

    nicole-kidman.jpg

    Για την Nicole Kidman, τα 2 πιο σημαντικά συστατικά σε μία skincare routine είναι τα αντιοξειδωτικά και ο δείκτης SPF. «Το μεγαλύτερο μέλημα για μένα είναι η αντηλιακή προστασία. Επειδή περνάω πολλές ώρες έξω – αγαπώ να παίζω τένις, να γυμνάζομαι σε εξωτερικό χώρο, να πηγαίνω για τρέξιμο και να κολυμπώ- θέλω να είμαι σίγουρη ότι προστατεύω το δέρμα μου, το οποίο καίγεται εύκολα. Επίσης, χρησιμοποιώ βιταμίνη C, η οποία χαρίζει μακροπρόθεσμη προστασία» δήλωσε.

    Gwyneth Paltrow

    gwyneth-paltrow.jpg

    Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow δηλώνει φαν των skincare ελαίων και τα συστήνει σε όλες τις γυναίκες. «Σε γενικές γραμμές αγαπώ τα serums και τα έλαια, προσώπου και σώματος. Είμαι πραγματικά oil kind of girl» αποκάλυψε. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως υπάρχει ένας μύθος ότι τα έλαια δεν κάνουν καλό στο δέρμα κι ότι δεν πιστεύει σε κάτι τέτοιο.

    Cindy Crawford

    cindy-crawford.jpg

    «Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να ξεκινήσεις να προσέχεις το δέρμα σου. Έχω μάθει ότι είναι σαν την γυμναστική. Γυμνάζεσαι μία φορά, αλλά δεν βλέπεις πραγματικά μεγάλη διαφορά. Αν όμως το κάνεις συστηματικά για αρκετό διάστημα, θα δεις. Το ίδιο ισχύει και για την skincare περιποίηση» υποστηρίζει η Cindy Crawford. Έτσι, έκανε την φροντίδα της επιδερμίδας της αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Benetton: Ένας όμιλος δισεκατομμυρίων αναζητά διάδοχο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα συλλογή Breitling Premier

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η νέα συνεργασία της Polo Ralph Lauren ταράζει τα νερά της μόδας



    ΣΧΟΛΙΑ