• LIFE&STYLE

    Το πικραμένο μήνυμα του Βασίλη Ζούλια για τη συμμετοχή του στο GNTM (pic)

    • NewsRoom


    Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έκανε guest εμφάνιση στο Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της Τρίτης.

    Οι διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού φόρεσαν δημιουργίες του σχεδιαστή στο πλαίσιο μίας δοκιμασίας που είχαν, μέσω της οποίας θα κρινόταν το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση ή όχι.

    Οι κοπέλες έκαναν fitting, δοκίμασαν δηλαδή τα ρούχα, και ο σχεδιαστής τις γνώρισε από κοντά, εκφράζοντας, μάλιστα, πολύ θετικά σχόλια για τις υποψήφιες.

    Οι διαγωνιζόμενες έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα για το λαμπερό fashion show του Βασίλη Ζούλια, που είχε στηθεί ειδικά για αυτές, και έπειτα κρίθηκαν.

    Ο Βασίλης Ζούλιας, ωστόσο, δημοσίευσε ένα ειλικρινές μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για τον ίδιο στα social media.

    Τόνισε πως ενώ έχει κάνει ψυχοθεραπεία και έχει μάθει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, τα σχόλια που γράφτηκαν τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά.

    Συγκεκριμένε δημοσίευσε το παρακάτω:

    «Ότι μετά από τόση θεραπεία.. ψυχοθεραπεία.. προσευχές.. διαλογισμούς.. γιόγκα …σεμινάρια αυτοβελτίωσης… life coaching…business coaching…τι Abraham Hicks ..Louise Hay …Eckhart Tolle…12 steps και ό,τι φανταστεί ο νους σας το’ χω κάνει…Θα με επηρέαζε το τρολλάρισμα που έφαγα στο instagram σε σχέση με την εμφάνισή μου στο GNTM ειλικρινά δεν το περίμενα…Τα καλά λόγια σαν να μην υπήρχαν…Πρέπει επειγόντως να το δουλέψω…Αναρωτιέμαι που εξαφανίστηκε και το WHAT YOU THINK OF ME IS NONE OF MY BUSINESS ρητό που το έλεγα και νόμιζα ότι το είχα…μπα …τελικά τσάμπα καίει η λάμπα…έχουμε δουλίτσα ακόμη!!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: My Style Rocks: Έξαλλη η Σπυροπούλου με διαγωνιζόμενη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια για τα «κλεμμένα» looks (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωρίστε τα brands που φτιάχνουν τα καλύτερα ρούχα εργασίας για γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ