• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Έξαλλη η Σπυροπούλου με διαγωνιζόμενη (video)

    Σπυροπουλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Στο φετινό My Style Rocks κυριαρχούν οι εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ των διαγωνιζόμενων για τις βαθμολογίες, καθώς και για την κριτική που δέχεται η μία από την άλλη. Αυτή τη φορά, η Εύα Μπάση διαμαρτυρήθηκε, καθώς θεώρησε ότι άξιζε μεγαλύτερη βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της.

    Μία από τις παίκτριες που βαθμολόγησε χαμηλά την Εύα ήταν η Φωτεινή Τράκα, η οποία αντέδρασε έντονα στα όσα άκουσε από την πρώτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φασαρία. Μέχρι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε θέση, καθώς εκνευρίστηκε με την Φωτεινή.

    «Φωτεινή μου, δεν μπαίνουν λόγια στο στόμα σου. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Είπες “προσωπική σου εξέλιξη” και λέω εγώ εννοείς; Σε ρώτησα, δεν υπονοεί κανένας τίποτα. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο αντικειμενική και θα πρέπει να απαντάς στις ερωτήσεις. Δεν βγάζει κανένας συμπέρασμα εδώ πέρα, ούτε κάποιος έχει κάτι εναντίον σου. Εδώ πέρα είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Απάντησες, γίνεται ένας διάλογος, δεν μπορεί να μιλάει μόνο ένας. Πες την άποψή σου. Θα σταματήσουμε να μιλάμε και να μιλήσεις μόνη σου», είπε η παρουσιάστρια.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτρος Πολυχρονίδης: «Παίρνω τηλέφωνο και λέω κόψτε την αμέσως από το Next Top Model» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε τις 25 υποψήφιες του Greece’s Next Top Model (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Σπαλιάρας: Σε σχέση με παίκτρια του My Style Rocks; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ