Στον κόσμο των επιχειρήσεων κάνει τα πρώτα της βήματα η Ελένη Μενεγάκη με την δημιουργία ενός γκουρμέ βιολογικού παντοπωλείου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το παντοπωλείο θα προμηθεύεται αποκλειστικά το εμπόρευμά του από μικρές κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά και κτήματα της Άνδρου.
Το ακίνητο ακόμη δεν έχει βρεθεί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανεύρεσή του έχει ανατεθεί σε γνωστό γραφείο real estate, ενώ στις καινοτομίες του γκουρμέ μπακάλικου είναι η υπηρεσία delivery.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Πώς η Kylie Jenner έχτισε μια αυτοκρατορία 900 εκατ. δολ. (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κληρονόμος των Zara με το εντυπωσιακότερο φόρεμα της νέας συλλογής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κώστας Βουτσάς για τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.