ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον έντονο καυγά που οδήγησε τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή στο Αστυνομικό Τμήμα, ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε για το περιστατικό, ωστόσο δεν γνώριζε ότι κάτι τέτοιο συνέβη.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα ότι είχε συναντηθεί με το ζευγάρι στο σπίτι του πριν από τέσσερις ημέρες.
«Ήρθε πριν από τέσσερις ημέρες στο σπίτι μου ο Άνθιμος με το μωρό και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. Κάτσαμε το μεσημέρι και φάγαμε μαζί. Δε συνέβη τίποτα. Τώρα μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Δεν ξέρω για το αστυνομικό τμήμα. Τώρα το μαθαίνω από εσάς. Ήταν πολύ αγαπημένοι όταν τους είδα».
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.