• LIFE&STYLE

    Το Nammos πάει… Μαϊάμι!

    • NewsRoom


    Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι σκοπεύει να επεκταθεί το γνωστό Nammos της Μυκόνου, μετά την παρουσία του στο αλπικό θέρετρο Κουρσεβέλ.

    Σύμφωνα με το Page Six, το γνωστό κλαμπ της Μυκόνου συνεργάζεται με την εταιρεία του επιχειρηματία Σαμ Ναζαριάν ώστε στα τέλη του 2019 να δώσει δυναμικό «παρών» στο φημισμένο Delano South Beach (Μαϊάμι Μπιτς).

    Όπως δήλωσε στο Page Six ο Ναζαριάν, αυτό που θα δημιουργηθεί «θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό με ό,τι άλλο έχει έρθει πριν».

    Η αμερικανική «έκδοση» θα περιλαμβάνει «εστιατόρια και θεματικά μπιτς μπαρ».

    Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών, το Nammos ανακοίνωσε και την επέκτασή του στις χώρες της Μέσης Ανατολής, με ανάρτησή του στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, στους χώρους του ξενοδοχείου Four Seasons στην παραλία Jumeirah στο Ντουμπάι, θα ανοίξει σύντομα νέο NAMMOS με τις γνωστές προδιαγραφές, όπως αυτό της Μυκόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΑΔΕ: Νέα έφοδος στην Μύκονο και το Nammos Mall-Με διπλά βιβλία το DK Frames – Τι συμβαίνει με το Cinderella και τον Λάκη Γαβαλά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια Μύκονος δεν είναι αρκετή: Νέο Nammos στο Ντουμπάι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί το Nammos πλήρωσε πρόστιμα 4,5 εκατ. ευρώ, τι είπε η Eurobank στον Κουτσολιούτσο και το δάνειο του Γιώργου Προκοπίου!!!



    ΣΧΟΛΙΑ