• LIFE&STYLE

    Μια Μύκονος δεν είναι αρκετή: Νέο Nammos στο Ντουμπάι

    • NewsRoom


    Την επέκτασή του στις χώρες της Μέσης Ανατολής ανακοίνωσε το NAMMOS με ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα, στους χώρους του ξενοδοχείου Four Seasons στην παραλία Jumeirah στο Ντουμπάι, θα ανοίξει σύντομα νέο NAMMOS με τις γνωστές προδιαγραφές, όπως αυτό της Μυκόνου.

    Μετά το χειμερινό στην Κουρσεβέλ, θα υπάρχει λοιπόν και το NAMMOS στο Ντουμπάι, που θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τις αραβικές χώρες, όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλωστε πελάτες από τις αραβικές χώρες έρχονται στη Μύκονο κάθε καλοκαίρι.

    Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει το opening.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Nammos Group is excited to announce a new opening in Dubai in Four Seasons Resort. Nammos Dubai opening soon! Here’s to #newbeginnings #nammos #onlyatnammos #nammosmykonos #nammosdubai @fourseasons @fsdubai #dubai #jumeirah2 #openingsoon

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις

    Θυμίζουμε πως στα τέλη Αυγούστου η ΑΑΔΕ προχώρησε σε 48ωρο “λουκέτο” στο μαγαζί στην Ψαρρού, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα διαπιστώθηκε να έχει διπλά βιβλία ενώ απέκρυψε τζίρο 150.00 ευρώ, κατ’ εκτίμηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΑΔΕ: Νέα έφοδος στην Μύκονο και το Nammos Mall-Με διπλά βιβλία το DK Frames – Τι συμβαίνει με το Cinderella και τον Λάκη Γαβαλά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην οικογένεια του Mr Nammos: Πέθανε ο πεθερός του, ο γνωστός κοσμηματοπώλης Σάκης Πάστρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί το Nammos πλήρωσε πρόστιμα 4,5 εκατ. ευρώ, τι είπε η Eurobank στον Κουτσολιούτσο και το δάνειο του Γιώργου Προκοπίου!!!



    ΣΧΟΛΙΑ