array(0) {
}
        
    
Menu
-1.18%
Τζίρος: 150.94 εκατ.

Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Life & Style

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα (video)

Comments

Καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου βρέθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα με το γενικό σταμάτημα, αν και δεν υπήρξε ειδική εντολή να σταματήσουν τα γυρίσματα, εμείς κρίναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για να προστατεύσουμε και τους συνεργάτες και τους εαυτούς μας. Ξεκινάμε τώρα, μετά την ανακοίνωση της κυρίας υπουργού χθες για τα μέτρα για τον πολιτισμό που ανοίγουν τα γυρίσματα από τις 18 του μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Θα κινηθούμε σύμφωνα με τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε η κα. υπουργός που, όμως, εμείς τα τηρούσαμε και τις τελευταίες τέσσερις πέντε μέρες γυρισμάτων. Ήταν απλά τα πράγματα και κάναμε ο καθένας το αυτονόητο. Είχε ο καθένας το αντισηπτικό του, παραγγείλαμε μάσκες να μοιράσουμε στον κόσμο” συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών. “Από αυτά τα γυρίσματα και μετά θα εισάγουμε και τη θερμομέτρηση την οποία δεν είχαμε πριν. Έχουμε παραγγείλει δυο τηλεθερμόμετρα ώστε να μπορούμε να το κάνουμε και αυτό. Έχουμε δε την τύχη να μας έχουν απομείνει, γύρω στα 25 γυρίσματα, όλα εξωτερικού χώρου και έτσι θα είμαστε απλωμένοι. Δεν έχουμε λόγο να συνωστιζόμαστε».

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη του σκηνοθέτη:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί στο Καλλιμάρμαρο
Δήμητρα Κούστα: Η εταιρεία D&A Productions και οι νέες business με την Άννα Βίσση
Κατερίνα Καινούργιου: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο (video)
Ο Στέλιος Κερασίδης μαγεύει με το σπανιότερο πιάνο του κόσμου στην οικία Κούστα στη Βουλιαγμένη
Στα μπουζούκια η Εθνική μετά την επιτυχία στο Eurobasket – Χόρεψε συρτάκι ο Γιάννης
Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για την εμφάνισή της και η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή
O οίκος ανοχής που έγινε εστιατόριο και το μυστικό των χαρακωμένων καθρεφτών
ΣΚΑΙ σε νευρική κρίση: Tο «Rosebud» του Γιάννη Αλαφούζου, ο πόλεμος εξωδίκων με Ρέβη-Κουρδή και στο βάθος Ζούλας και Μαραγκουδάκη σε σύγχυση ρόλων
Κέιτ Μίντλετον: Το «ξανθό σοκ», οι φήμες για περούκες και το πραγματικό brand value πίσω από τα μαλλιά της
Άννα Βίσση: Από τον Ρίτσο και τον Μίκη στα… χούλα χουπ – Η τελειομανής, η απόλυτη ντίβα, η ζωή με τους billionaires