ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από τη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», ήρθε η σειρά του Ίαν Στρατή.
Η Βίκυ Κουλιανού μπήκε στο καστ της παράστασης και θα υποδύονταν την μητέρα του. Τελικά τη θέση του θα την πάρει ο Άρης Μακρής. Το πρώην τοπ μόντελ μίλησε τόσο για τον αποχωρήσασα όσο και για τον… νέο που ήρθε.
«Πόσο ευτυχισμένη είμαι που θα κάνει τον γιο μου ο Άρης Μακρής. Με τον Ίαν δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε, γιατί δεν κάθομαι να ρωτήσω τι ακριβώς. Μπορεί να μην του άρεσε ο ρόλος. Μπορεί να φοβήθηκε τον ρόλο. Μπορεί κάτι να του ξένισε και να μην ένιωθε άνετα. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που έρχεται να δει αν θα είναι σε μια δουλειά και αισθάνεται ότι κάτι δεν του ταιριάζει. Μπορεί να του φαίνεται ο ρόλος μικρός, ή να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον θα το κάνεις με το ζόρι», είπε η Βίκυ Κουλιανού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Φως: Η τελετή Αφής από τα Ιεροσόλυμα (live)
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς θωρακίζεται ο Έλληνας καταναλωτής – Tι λέει η έρευνα του ΙΕΛΚΑ
- Αποκλιμάκωση στις τιμές καυσίμων – Σύντομα κάτω από τα 1,90 ευρώ το diesel
- Στενά του Ορμούζ: Δύο κινεζικά φορτωμένα supertankers και ένα ελληνικό πλοίο πέρασαν το κρίσιμο πέρασμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.