• LIFE&STYLE

    To Forbes εκθρόνισε και την Κιμ Καρντάσιαν από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων

    Κιμ Καρντάσιαν

    Kim Kardashian


    Μετά το Κάνιε και την Κάιλι, σειρά είχε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σύμφωνα με το Forbes, υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

    Πρώτα, το Forbes, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος», αφού την κατηγόρησε για πλαστά στοιχεία αναφορικά με τα οικονομικά των εταιριών της.

    Η Κάιλι Τζένερ είχε σπεύσει να απαντήσει ότι μπορεί να αναφέρει 100 άλλα σημαντικά πράγματα από τα χρήματα τα οποία κερδίζει.

    Το επιχειρηματικό περιοδικό αναφέρει ότι και η Kιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

    Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουεστ, ο οποίος φημολογείται ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρεία των ΗΠΑ, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Αντίθετα με τους παραπάνω ισχυρισμούς, το Forbes εκτιμά ότι η συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν ανέρχεται σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

    Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.



    ΣΧΟΛΙΑ