• LIFE&STYLE

    Το παραμυθένιο baby shower της Δούκισσας Νομικού

    • NewsRoom

    Δούκισσα Νομικού


    Λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε τον ερχομό του μωρού της με ένα παραμυθένιο κοριτσίστικο baby shower.

    Από τα γλυκά μέχρι το ντεκόρ όλα ήταν σε αποχρώσεις του ροζ. Την τούρτα-υπερπαραγωγή, αλλά και τα cupcakes, τα οποία επιμελήθηκε το ζαχαροπλαστείο της γνωστής ηθοποιού και επιχειρηματία, Άντας Λιβιτσάνου.

    Μέσα από το Instagram, η Δούκισσα μοιράστηκε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο απο αυτή την ξεχωριστή ημέρα χαράς.

    Η γλυκιά παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ ήδη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Σάββα.

    Πρόσφατα, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει στην Real Life ότι έχει μπει στην τελική ευθεία και πολύ σύντομα ο πελαργός έρχεται:

    «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας».

    Παράλληλα, είχε αποκαλύψει πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους: «Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ