• LIFE&STYLE

    Τι θα φορέσει ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο του; – Τα στοιχήματα

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Στις επάλξεις βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία για το βασιλικό γάμο μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού της δημοφιλούς σειράς “Suits”, Μέγκαν Μαρκλ που θα ξεκινήσει στις 14.00 ώρα Ελλάδας στο παρεκκλήσι του Α. Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδορ.

    Πολλά τα στοιχήματα και πολλά τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το μεγάλο γεγονός. Πέρα από το νυφικό της νύφης αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ενδυμασία του πρίγκιπα Χάρι. Το 99% των στοιχημάτων πιστεύει πως ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας θα φορέσει την επίσημη στολή του και όχι σμόκιν. Κάτι τέτοιο συνηθίζεται άλλωστε στους βασιλικούς γάμους καθώς αποδίδεται με αυτό τον τρόπο φόρος τιμής στην στρατιωτική δύναμη της Μεγάλης Βρετανίας. Σημειώνεται ότι τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος επέλεξαν επίσης στολή και όχι κοστούμι στους γάμους τους.

    Άλλη μία λεπτομέρεια στην ενδυμασία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των στοιχημάτων και αυτό είναι αν ο Χάρι θα φορέσει κάποιο δαχτυλίδι. Ο πατέρας του και πρίγκιπας Κάρολος είχε επιλέξει να φορέσει ένα δαχτυλίδι την ημέρα του γάμου με την αγαπημένη πριγκίπισσα της Αγγλίας, Νταϊάνα το οποίο αφαίρεσε από το χέρι του μετά τον γάμο του με την Καμίλα. Τι θα επιλέξει άραγε ο πρίγκιπας Χάρι;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε LIVE το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μέγκαν θα ανέβει μόνη της τα σκαλιά!



    ΣΧΟΛΙΑ