• LIFE&STYLE

    Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Σήμερα ο Ήλιος είναι σε τρίγωνο με τον Δία και η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να κάνεις όποια επιλογή θέλεις και να στεφτεί με επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και αισθηματικό επίπεδο. Αρκεί να εγκαταλείψεις την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλεις από τη σκέψη σου τα όσα δεν σου αρέσουν στη ζωή σου και να σκεφτείς θετικά, οραματιζόμενη το μέλλον σου. Άφησε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείς να ελέγξεις και περιόρισε τη σκέψη και τη δράση σου σε όσα μπορείς να επηρεάσεις. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πραγματικότητας. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

    ΚΡΙΟΣ
    Με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον 1ο οίκο, θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις έναν τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεών σου αλλά και των διαφορών σου με τους γύρω. Έχεις πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Στα αισθηματικά σου έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και θα πρέπει να κάνεις τις κινήσεις σου. Ίσως να βεβαιωθείς ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί και να θελήσεις να αποδεσμευτείς.
    Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Με μια σειρά λανθασμένους χειρισμούς και τη θέση του Ουρανού στον 1ο οίκο σου καταφέρνεις και πάλι να δημιουργήσεις ένα δράμα. Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και βάλε τάξη στα συναισθήματά σου. Στήριξε τα λόγια με πράξεις, για να μην μείνουν για μια ακόμη φορά ξεκρέμαστα. Ζήτησε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι και κάνε το επόμενό σου βήμα.
    Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Ακόμη και στις δύσκολες σχέσεις πάντοτε υπάρχουν οι λύσεις με το τρίγωνο Ηλίου – Δία. Σήμερα θα δρομολογήσεις κάποιες εξελίξεις, οι οποίες όμως θα κάνουν κάποιο χρονικό διάστημα για να αποδώσουν. Διατύπωσε τις απόψεις σου με ήπιο τρόπο.
    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ξαφνικές ανατροπές θα έχει η σημερινή μέρα με τον Άρη από τους Διδύμους να επηρεάζει τον 12ο οίκο σου! Ίσως να είναι στην αισθηματική σου ζωή, ενδέχεται όμως να αφορά και στα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να αποδεχτείς τα πράγματα όπως θα έρθουν. Φρόντισε επίσης τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται χωρίς να το καταλαβαίνεις και έχεις αρκετή δουλειά μπροστά σου.
    Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
    Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

    ΛΕΩΝ
    Κάποια είδηση φαίνεται να «σκάει» σήμερα και να αφορά στα εργασιακά σου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Βεβαιώσου ότι δεν αποτελείς μέρος του προβλήματος για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Αν είσαι μια αδέσμευτη Λέαινα να περιμένεις ένα καινούριο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σου. Παρέμεινε επιφυλακτική και μην πέσεις με τα μούτρα μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του.
    Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
    Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
    Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Ο σύντροφος της ζωής σου θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου με την επιρροή του Κρόνου στον 5ο οίκο σου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό φρόντισε να κινηθείς μετρημένα. Περιόρισε τις καταναλωτικές σου δαπάνες στις απολύτως απαραίτητες.
    Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
    Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

    ΖΥΓΟΣ
    Νιώθεις να γεμίζεις με έμπνευση και είσαι έτοιμη να δράσεις με το εξάγωνο Σελήνης – Άρη. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια. Κάνε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σου.
    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
    Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Μη δίνεις σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και απόφυγε εκνευρισμούς και εντάσεις με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω στο ωροσκόπιό σου. Κοίταξε τη δουλειά σου γιατί τα άστρα σου ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και όλα φαίνεται είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντί σου.
    Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
    Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Ημέρα οργάνωσης του προσωπικού σου χώρου και ξεκαθαρίσματος. Πέταξε ή χάρισε όσα δεν χρειάζεσαι, απαλλάξου από ό,τι σου φέρνει άσχημες αναμνήσεις, δημιούργησε χώρο για τα καινούρια που είναι στο δρόμο, με το τρίγωνο Ηλίου – Δία. Η απόρριψη είναι δύσκολο να μην σε επηρεάσει ψυχολογικά. Η ποιότητα της ζωής μας όμως καθορίζεται από τη συναισθηματική μας ισορροπία. Μην σκέφτεσαι λοιπόν όσα δεν μπορείς να αλλάξεις και άλλαξε όσα μπορείς.
    Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
    Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
    Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 27.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ονειρεύεσαι ρομάντζα και ειδύλλια από εκείνα των ερωτικών μυθιστορημάτων με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου, αλλά η ζωή είναι πολύ πιο πεζή. Καλή είναι η ονειροπόληση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να προσγειωθείς. Ίσως υπάρξουν ενοχλήσεις από ένα πρώην σύντροφο σου σήμερα. Μην ενδίδεις, γιατί όλο και κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που είναι πλέον πρώην και όχι νυν.
    Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
    Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Μια μέρα με αισιόδοξα μηνύματα από τον επαγγελματικό χώρο και μεγάλου ενθουσιασμού με το τρίγωνο Ηλίου – Δία. Ακόμη και αν η φύση της δουλειάς δεν σε ενθουσιάζει, μέρες σαν τη σημερινή χαίρεσαι να δουλεύεις. Θέλεις με την ευκαιρία να ξεδώσεις και να απολαύσεις ένα ξέγνοιαστο βράδυ. Προσοχή μόνο στο πορτοφόλι σου γιατί θα έχεις την τάση να πετάς τα χρήματα από το παράθυρο.
    Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
    Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Απρόβλεπτα εμπόδια θα βρεθούν στο δρόμο σου με το τετράγωνο Ουρανού στο ωροσκόπιό σου και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μην βλάψεις τα κεκτημένα σου. Υπάρχει μια νευρικότητα στον αέρα και εσύ είσαι σκληρή με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Κάνε προσεκτικές κινήσεις και αν επιλέξεις τον πόλεμο, κάνε το με έξυπνο τρόπο.
    Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
    Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.



    ΣΧΟΛΙΑ