• LIFE&STYLE

    Τι προτείνει ο γυμναστής των celebrities να τρώτε πριν και μετά τη γυμναστική


    Είναι γνωστό πως ο συνδυασμός σωστής διατροφής και γυμναστικής είναι η απάντηση σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που ενισχύουν την απώλεια βάρους περισσότερο από άλλες. Ο διάσημος προπονητής celebrities και δημιουργός του Skinny Bitch Collective, Russel Bateman σας προτείνει τις καλύτερες τροφές που θεωρεί πως πρέπει να τρώτε πριν και μετά την γυμναστική σας…

    Πριν την άσκηση:

    Ξηρούς καρπούς

    nuts

    Οι ξηροί καρποί είναι πηγές καλών λιπαρών. Διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Bateman συνιστά να τρώμε μία χούφτα οργανικών αμυγδάλων ή καρυδιών συνοδευμένη από οργανικό espresso. Υποστηρίζει πως ο καφές διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την αθλητική σας απόδοση.

    Αυγά

    before-exercise-eggs

    Οι περισσότεροι διαιτολόγοι συμβουλεύουν τους πελάτες τους να προτιμούν μόνο τα ασπράδια των αυγών, καθώς είναι μεγάλη πηγή πρωτεΐνης, και όχι τον κρόκο καθώς εμπεριέχει πολλά λιπαρά. Σύμφωνα με τον διάσημο προπονητή είναι απαραίτητη η κατανάλωση ολόκληρου του αυγού, καθώς ο κρόκος είναι εμπλουτισμένος με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη D η οποία μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους.

    Μετά την άσκηση:

    Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

    whey protein

    Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα πρωτεϊνών που ενισχύουν την αύξηση βάρους, ο Bateman προτείνει την πρωτεΐνη ορού γάλακτος σαν συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στην επαναφορά του οργανισμού μετά την άσκηση. Το εύπεπτο αυτό συμπλήρωμα βοηθάει στη σύνθεση των πρωτεϊνών και του μυϊκού ιστού.

    Σολωμός

    salmon

    Ὀ σολωμός είναι μία από τις καλύτερες τροφές, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε την σιλουέτα και υγεία σας.´ Όπως κι αν επιλέξετε να τον μαγειρέψετε είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

    Πράσινα λαχανικά

    green vegetables

    Συνοδεύστε το σολωμό με πράσινα λαχανικά, όπως λάχανο, μπρόκολο και σπανάκι. Τα φυλλώδη λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες και υψηλά σε μέταλλα και ένζυμα, τα οποία σας βοηθούν να χάσετε λίπος και να αισθάνεστε τέλεια!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/agoraste-zara-ke-ochi-iampm-afti-ine-stratigiki-ton-ispanon-pou-dielise-tous-souidous/54112

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/alexis-peristera-ke-kiriakos-mareva-mazi-stin-proti-kini-tous-emfanisi-sto-dipno-mpan-ki-moun/54043



    ΣΧΟΛΙΑ