• LIFE&STYLE

    Τι απεφάνθη η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από τα Rottweiler

    • NewsRoom


    Σε τραγωδία κατέληξε το ατυχές συμβάν, που συνέβη ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, όταν δύο σκυλιά ράτσας Rottweiler επιτέθηκαν σε ένα 5χρονο παιδάκι στην Κοζάνη. Το 5χρoνο αγοράκι έχασε την ζωή του, αφού τελικά κατέρρευσε στα τραύματα του. Η ιατροδικαστική εξέταση έβγαλε την αναφορά για την κατάσταση του μικρού παιδιού μετά τον τραγικό θάνατο του.

    Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο άτυχος 5χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση από τα Rottweiler , επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

    Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.

    Σημειώνεται ότι ελεύθερος αφέθηκε τελικώς ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, τα οποία προχθές, Κυριακή, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα το 5χρονο παιδάκι σε οικία ιδιοκτησίας του πρώτου, στον Άργιλο.

    Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας Ρότβαιλερ.

    Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας Rottweiler έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέρνοντας του δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

    Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

    «Είδα σκυλί να τινάζει μια κόκκινη μπλούζα, δεν κατάλαβα αν είναι παιδί ή μπλούζα στην αρχή. Μετά άκουσα τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο κύριο να ορμάνε πάνω στα Rottweiler. Να παίρνουν βέργα και να χτυπάνε το σκυλί. Σήκωσαν το παιδί στον αέρα. Πήρα την Αστυνομία αμέσως» σημείωσε ο δεύτερος μάρτυρας.

    Την ίδια μέρα του Πάσχα σημειώθηκε και ένα ακόμη κρούσμα, αυτή την φορά στην Πτολεμαΐδα με την επίθεση ενός σκυλιού Haski σε ένα 8χρονο παιδάκι. Το περιστατικό συνέβη όταν το παιδάκι πήγε να παίξει με τους φίλους του και τότε του επιτέθηκε το σκυλί. Το παιδί ήταν τυχερό και το κατάλαβαν νωρίς οι γονείς του με αποτέλεσμα να μην γνωρίσει την ίδια τύχη με το παιδί από την Κοζάνη.

    Μετά από τις επιθέσεις αυτές οι ανησυχίες των πολιτών έχουν αυξηθεί, κάνοντας μας να σκεφτούμε πιο σοβαρά τους λόγους για τους οποίους γίνονται βίαια τα ζώα αυτά και πως επηρεάζεται η συμπεριφορά τους από την συμπεριφορά των ίδιων των “αφεντικών” τους.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/tsekouri-stin-elliniki-anaptixi-apo-to-dnt-apetoun-apolisis-ke-miosis-stous-misthous/42096

    http://www.mononews.gr/kiriakos-mitsotakis-simmachies-simvivasmi-isorropies-kiriarchia/42103



    ΣΧΟΛΙΑ