• LIFE&STYLE

    Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Ένας Μεξικανός δισεκατομμυριούχος, μία «αυτοκτονία» και πολλά ερωτηματικά (video)

    • NewsRoom


    Ήταν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 29 Αυγούστου, όταν οι φωνές των μελών του πληρώματος της θαλαμηγού «Mayan Queen IV» έφτασαν μέχρι τα αυτιά των ανυποψίαστων παραθεριστών και κατοίκων του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. Ένα 20χρονο κορίτσι, αυστραλιανής καταγωγής, μέλος του πληρώματος βρίσκεται κρεμασμένο στους κάβους της θαλαμηγού. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και την επόμενη ημέρα, σε κωματώδη κατάσταση, σε ιδιωτική κλινικής της Αθήνας. Λίγο αργότερα, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 20χρονη χάνει τη μάχη.

    Η άτυχη 20χρονη Sinead McNamara

    Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι απόσπασμα από ένα θρίλερ. Ένα θρίλερ που γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον όταν μαθαίνει κανείς ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μία θαλαμηγό 93 μέτρων η οποία ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Αλμπέρτο Μπαϊγέρες, ενός ανθρώπου με περιουσία που αγγίζει τα 9,6 δισ. δολάρια.

    Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Alberto Bailleres

    Τα σενάρια στην τοπική κοινωνία του νησιού παίρνουν φωτιά. Τα ερωτήματα πολλά. Πρόκειται όντως για αυτοχειρία ή μήπως για άλλου τύπου «δυστύχημα»;

    Απάντηση στα ερωτηματικά αυτά αναμένεται να δώσουν τις επόμενες ημέρες δύο πράγματα: αφενός τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής και αφετέρου το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σκάφους, το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Λιμενικού Σώματος και των αρμόδιων εισαγγελικών Αρχών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του portal της εφημερίδας «Ημερήσιος», η θαλαμηγός Mayan Queen, που επρόκειτο να αναχωρήσει την Κυριακή από το Αργοστόλι, με εντολή του Λιμεναρχείου θα παραμείνει στο λιμάνι του Αργοστολίου, μέχρι να τελειώσουν οι ανακρίσεις και να ληφθούν καταθέσεις από όλο το πλήρωμα.

    Να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη και στη θαλαμηγό βρίσκεται μόνο το πλήρωμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=9RKy7dCOP34



    ΣΧΟΛΙΑ