Την πρώτη φωτογραφία με τον εγγονό του δημοσίευσε ο Θοδωρής Αθερίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο πριν από περίπου 1,5 μήνα και μέσω Instagram μοιράστηκε με τον κόσμο το ταξίδι της εγκυμοσύνης.
Αυτή τη φορά ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με τον εγγονό του αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη αυτή εικόνα, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό και το ταΐζει γάλα με το μπιμπερό.
«Μετά απο σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά απο σένα τι; Τι να αγαπήσω τι;», σχολίασε στη λεζάντα, ο Θοδωρής Αθερίδης.
Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι, ανάμεσα τους και η σύντροφός του, Σμαράγδα Καρύδη, έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την τρυφερή φωτογραφία.
«Έλα στον παππού, έλα στον παππού! Σ’ αυτόν που τα ‘χει όλα και μην κοιτάς αλλού», έγραψε με χιούμορ τους στίχους από το γνωστό άσμα, η Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/B4Pcg_slP2y/
https://www.instagram.com/p/B3mxVxmJdY7/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pop Mart: Τα έσοδα των Labubu θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 4 δισ. δολάρια φέτος
- Ντόναλντ Τραμπ: Βάζει ξανά στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Fed Πάουελ – Τον κατηγορεί πως «πλήττει» τον στεγαστικό τομέα
- Συγχωνεύονται τα κινεζικά ναυπηγεία – Δημιουργούν ένα κολοσσό που ναυπηγεί 530 πλοία
- ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα πρόστιμα της εφορίας για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις – Παραδείγματα
