• LIFE&STYLE

    Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – Έχασαν τον αγαπημένο τους σκύλο, Λούπο

    • NewsRoom


    Συντετριμμένοι από την απώλεια του Λούπο, του λατρεμένου τους σκύλου είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας μοιράστηκε τα θλιβερά νέα με τον κόσμο, συνοδευόμενα με μια φωτογραφία του Λούπο.

    «Δυστυχώς, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος μας σκύλος, Λούπο, πέθανε. Ήταν στις καρδιές μας τα τελευταία 9 χρόνια και θα μας λείψει πολύ», γράφει η λεζάντα της εικόνας.

    Ο Λούπο εμφανίστηκε σε πολλές φωτογραφίες με την βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης μίας από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ.

    Πρόκειται για το αγγλικό κόκερ σπάνιελ που προερχόταν από έναν σκύλο που ανήκε στους γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Μάικλ και Κάρολ.

    Μάλιστα, το έλαβαν ως γαμήλιο δώρο το 2011 και θεωρείται ότι τους βοήθησε να επιλέξουν όνομα για τον πρίγκιπα Τζορτζ.

    Συγκεκριμένα, λέγεται πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν γράψει διάφορα ονόματα σε κομμάτια χαρτιού και τα άπλωσαν στο πάτωμα. Ο σκύλος περιπλανήθηκε γύρω από αυτά και σταμάτησε στο όνομα Τζορτζ.

    Μιλώντας λίγο μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δηλώσει: «Για μένα, η Κάθριν και τώρα ο μικρός Τζορτζ είναι οι προτεραιότητές μου. Όπως και ο Λούπο». Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, καθώς πολλοί ξέρουν ότι όσοι έχουν σκυλιά και ένα νεογέννητο, χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά μέχρι στιγμής, τα πάνε καλά».

    Ο Λούπο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι το πορτρέτο του πρίγκιπα Τζορτζ για τα τρίτα του γενέθλια, στο οποίο απεικονίζεται ο μικρός πρίγκιπας να προσφέρει στον Λούπο παγωτό.

    Λέγεται επίσης, ότι η Κέιτ Μίντλετον έδωσε το όνομα στον σκύλο, από τον προγιαγιά της, που ονομαζόταν Όλιβ Κριστιάνα Λούπτον.

    Φόρο τιμής στο κατοικίδιο της αδελφής του απέτισε και ο Τζέιμς Μίντλετον, με τα δικά του σκυλάκια, Έλα, Ζούλου, Ίνκα και Λούνα.

    «Τίποτα δεν μπορεί ποτέ να σε προετοιμάσει για την απώλεια ενός σκύλου. Για όσους δεν είχαν ποτέ σκύλο, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσει την απώλεια. Ωστόσο, για όσους έχουν αγαπήσει έναν σκύλο, ξέρουν την αλήθεια: ένα σκυλί δεν είναι μόνο ένα κατοικίδιο. Είναι μέλος της οικογένειας, καλύτερος φίλος, πιστός σύντροφος, δάσκαλος και θεραπευτής. Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, μου έχουν στείλει μηνύματα για τον πόνο της απώλειας ενός σκύλου και για τους περισσότερους, η απώλεια αυτή, είναι συγκρίσιμη με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου», έγραψε ο αδελφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς γιορτάζουν την 73η επέτειο του γάμου τους

    Δημήτρης Μπέλλος-Μαρία Μπέη: Ανάρρωσαν από κορονοϊό – Ποιο σύμπτωμα παραμένει μέχρι και σήμερα

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ