• LIFE&STYLE

    Θες να δείχνεις κομψός και περιποιημένος; Κάνε κλικ και δες τα 5 μυστικά!

    • NewsRoom
    men-style-cover


    Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Αυτό που βγάζουμε προς τα έξω, η εικόνα μας, αποτυπώνεται στο μυαλό εκείνου που μας γνωρίζει για πρώτη φορά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει πάντα να είμαστε περιποιημένοι!

    Το να είσαι πάντα περιποιημένος και μοντέρνα ντυμένος σίγουρα μπορεί να σε κάνει να κερδίσεις πολλά, από την κοπέλα των ονείρων σου μέχρι και μία συνέντευξη για δουλειά.

    Ας δούμε λοιπόν το μυστικό για να είσαι πάντα μοντέρνα ντυμένος.

    Κλασσικό ντύσιμο

    mple-kai-mpez-sakaki

    mple-koustoumia

    haki-kai-thalassi-sakaki

    Το γνωστό κοστούμι είναι αναμφισβήτητα το κλειδί σε μία προσεγμένη εμφάνιση. Μπορεί όταν σκέφτεσαι κοστούμι να σου έρχονται στο μυαλό εικόνες με μεγάλους σε ηλικία άνδρες που επιλέγουν μόνο κλασικά κομμάτια, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει!

    Ένα κουστούμι μπορεί να φορεθεί ακόμη και στην καθημερινότητά σου. Αυτό στο οποίο σίγουρα θα πρέπει να επενδύσεις είναι ένα blazer ή ένα σακάκι κουστουμιού. Προτίμησε καλύτερα ένα σταυρωτό σακάκι και αγόρασέ το σε σκούρες ή μπεζ αποχρώσεις.

    Το σωστό ρολόι

    maura-rologiakafe-kai-asimi-roloi-me-mpraselerolex-kai-iwc-rologia

    Το ρολόι είναι μάλλον το πιο κομψό κόσμημα που μπορεί να φορέσει ένας άνδρας. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε όταν διαλέξετε ρολόι  είναι να ταιριάζει στο στυλ σας, είτε δηλαδή κάτι επίσημο είτε πιο αθλητικό.

    Οι κατάλληλες μπλούζες

    mplouzes-me-zivangopoukamiso-kai-mplouza-me-koumbiamauro-kai-leuko-plouzaki

    Το μπλουζάκι μπορεί να σου μοιάζει ασήμαντο, όμως σε ένα ντύσιμο η επιλογή της μπλούζας πρέπει να γίνεται προσεκτικά! Εάν θες να έχεις κλασσικό στυλ θα ήταν προτιμότερο να έχεις μπλούζες μονόχρωμες (μαύρες, λευκές, γκρι, θαλασσί) ή και πουκάμισα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι αρκετά εύκολες να συνδυαστούν με οποιονδήποτε τύπο παντελονιού ή σακακιού. Μία έξυπνη ιδέα είναι να φορέσεις σακάκι με ένα απλό μπλουζάκι από μέσα.

    Το μοντέρνο κούρεμα

    adriki-kommwsi-sto-plaianemela-kourematakonto-kourema

    Το κούρεμά σας και η φροντίδα των μαλλιών σας γενικότερα, αποδεικνύουν πόσο προσέχετε τον εαυτό σας.

    Καλά και πάντα καθαρά παπούτσια

    kafe-kai-maura-kala-papoutsialeuka-kai-maura-kathimerina-papoutsiaΟ βασικός κανόνας που αφορά στα παπούτσια είναι η ποιότητα. Ένα καλό παπούτσι όχι μόνο θα αντέξει περισσότερο στη φθορά του χρόνου αλλά επίσης θα δείχνει και το ντύσιμό σας πιο προσεγμένο και μοντέρνο. Αντίστοιχα πολύ σημαντική είναι και η καθαριότητα (για ευνόητους λόγους).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μη ντρέπεσαι να ρωτήσεις! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την γκαρνταρόμπα ενός γνήσιου gentleman

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια στον κόσμο για το χέρι του πραγματικού leader

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τόνι Κάστρο: Ο 19χρονος εγγονός του Φιντέλ που ονειρεύεται να γίνει μοντέλο…



    ΣΧΟΛΙΑ