• LIFE&STYLE

    Θαλάσσιο ατύχημα για τον Αντώνη Ισμαήλο της Mercedes – Έπεσε με τον ταχύπλοο του σε βράχια στη Σέριφο 


    Άγιο είχαν ο Αντώνης Ισμαήλος της Mercedes-Benz και η φίλη του Τζίνα Ξανθάκη, που τραυματίστηκαν σε θαλάσσιο ατύχημα με ταχύπλοο στη Σέριφο και κατέληξαν σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

    Ο 70χρονος επιχειρηματίας και η 51χρονη φίλη του, που είναι γνωστή στον χώρο του real estate, σύμφωνα με την  Espresso, απολάμβαναν τις χαρές της θάλασσας όταν, για άγνωστο λόγο, το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν «καρφώθηκε» ανεξέλεγκτο σε βραχώδη περιοχή στον όρμο του Αγίου Σώστη. Ο χειριστής ενός άλλου σκάφους, που είδε την τρελή πορεία του υπό σημαία Αγγλίας ταχύπλοου «Αετός», ενημέρωσε αμέσως το Λιμενικό, που έσπευσε στο σημείο.

    Οι λιμενικοί παρέλαβαν τον Αντώνη Ισμαήλο, που είχε υποστεί εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, και την Τζίνα Ξανθάκη, που είχε χτυπήσει στα πλευρά, και τους μετέφεραν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου. Από εκεί, όμως, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής.

    Στο σημείο όπου καρφώθηκε το ταχύπλοο του μεγαλύτερου διανομέα και επισκευαστή της Mercedes στην Ελλάδα, οι λιμενικοί του σταθμού της Σερίφου τοποθέτησαν πλωτό φράγμα για να αποφευχθεί η ρύπανση. Παράλληλα, οι λιμενικοί διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ταχύπλοο κατέληξε στα βράχια του Αγίου Σώστη.

    Πριν από τρεις δεκαετίες ο Αντώνης Ισμαήλος έβαλε τον θεμέλιο λίθο της εταιρίας Ισμαήλος Α.Ε., που συνδέθηκε με το αστέρι της Mercedes-Benz ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής των οχημάτων Mercedes και smart. Τα ηνία σήμερα έχει παραδώσει στον γιο του Πάνο, που συνεχίζει με επιτυχία την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

    Η Τζίνα Ξανθάκη, εκτός από την επιτυχημένη ενασχόλησή της με το real estate, είναι συγγραφέας και ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλυδών» εργάστηκε για τη διάσωση και την προβολή της ιστορίας της Σπιναλόγκας.



    ΣΧΟΛΙΑ