Για γερά νεύρα ήταν ο αγώνας μεταξύ της Άσπρης και της Μαύρης ομάδας στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor. Αν και αρχικά οι «Άσπροι» ξεκίνησαν με μεγάλο προβάδισμα και έφτασαν στο 9 – 6, οι «Μαύροι» δεν παρέδωσαν τα όπλα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στο τέλος, η Μαύρη ομάδα όντως έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε τη νίκη με έπαθλο τις εξτρά προμήθειες της εβδομάδας.
Στον αγώνα για τα σύμβολα, από τους άνδρες νίκησε ο Νίκος Κοσμάς, που αντιμετώπισε στον τελικό τον Σπύρο Γουρδούπη και από τις γυναίκες η Αφροδίτη Σκαφίδα που έπαιξε απέναντι στη Ρία Κολοβού και αναδείχθηκε νικήτρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του μήνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το φημολογούμενο ειδύλλιο του γιου της με την Ασημίνα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Executive look of the day: Think Green
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Pagani παρουσιάζει το Huayra Codalunga Speedster
- Ιδρύεται το πρώτο κέντρο ημιαγωγών στην Ελλάδα – Ο στόχος για είσοδο στην αγορά του €1 τρισ.
- Praktiker: Η κίνηση του Πρεμ Γουάτσα που ανακατεύει τον κλάδο του DIY στην Ελλάδα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Το Μάρτιο του 2026 η Aegean πετάει στην Ινδία -Νέο κεφάλαιο για την εταιρεία
