Για γερά νεύρα ήταν ο αγώνας μεταξύ της Άσπρης και της Μαύρης ομάδας στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor. Αν και αρχικά οι «Άσπροι» ξεκίνησαν με μεγάλο προβάδισμα και έφτασαν στο 9 – 6, οι «Μαύροι» δεν παρέδωσαν τα όπλα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στο τέλος, η Μαύρη ομάδα όντως έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε τη νίκη με έπαθλο τις εξτρά προμήθειες της εβδομάδας.
Στον αγώνα για τα σύμβολα, από τους άνδρες νίκησε ο Νίκος Κοσμάς, που αντιμετώπισε στον τελικό τον Σπύρο Γουρδούπη και από τις γυναίκες η Αφροδίτη Σκαφίδα που έπαιξε απέναντι στη Ρία Κολοβού και αναδείχθηκε νικήτρια.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.