• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Think Green


    Το κυπαρισσί είναι ένα υπέροχο χρώμα. Έντονο, βαθύ, και ζεστό. Παρότι όπως θα έχετε καταλάβει αγαπώ πολύ τα μοτίβα με λουλούδια, δεν έχω πολύ καλή σχέση με το πράσινο.

    Το θεωρώ ένα δύσκολο χρώμα. Δύσκολο και να συνδυαστεί με άλλα ρούχα, αλλά και να ταιριάξει με την απόχρωση του δέρματος. Αυτό όμως το φόρεμα με έκανε να ενδώσω.

    Το αγόρασα από το ZARA, είναι της φετινής σεζόν και ιδιαίτερα οικονομικό. Νομίζω ότι βγαίνει και σε λευκό, μαύρο και κόκκινο. Εκτός όμως από το εντυπωσιακό χρώμα, είχε και ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με τις πλαϊνές πιέτες που του δίνουν μία χάρη και το  ύφασμά του που είναι χυτό και μαλακό, να αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος. Και πάλι όμως δυσκολεύτηκα να το συνδυάσω. Ίσως να φταίει το ότι πραγματικά είναι το μοναδικό πράσινο ρούχο που έχω στην ντουλάπα μου και δεν έχω χτίσει τίποτα γύρω από αυτό το χρώμα.

    Αρχικά το σκέφτηκα με μαύρο καλσόν και γόβες, αλλά όταν το φόρεσα δεν μου άρεσε καθόλου, και έτσι κατέληξα στον συνδυασμό δέντρο (!) πράσινο φόρεμα και καφέ χοντρό καλσόν και γόβες.

    Κάθε πρόταση δεκτή όμως για μελλοντικές ιδέες!

    Δεδομένης της μεγάλης μονόχρωμης επιφάνειας έχω φορέσει ένα κρεμαστό που αποτελείται από τρεις χοντρές μεταλλικές αλυσίδες που μπορεί κανείς να τις αφήσει ελεύθερες ή να τις δέσει κόμπο όπως εγώ αυτή τη μέρα.

    Οι γόβες είναι δερμάτινες Nine West, σε πολύ κλασσικό κόψιμο με στρογγυλεμένη μύτη γιατί δεν με βολεύουν τα μυτερά παπούτσια. Έχουν ένα κομψό ψηλό τακούνι και είναι ιδιαίτερα αναπαυτικές, παρά τους 8 πόντους. (Drucilla ονομάζεται το μοντέλο). Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω σε  μαύρο,  σε γκρι αλλά και σε ένα πολύ ωραίο snake print.

    Η τσάντα είναι LOEWE, αγαπημένη μάρκα για τσάντες στο παρελθόν, όχι τόσο αγαπημένη τα τελευταία χρόνια , παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και την αγαπώ εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φοράω το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα μου τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ