• LIFE&STYLE

    Τι αγαπάνε στο iphone οι χρήστες (Video)

    • NewsRoom


    Aυτό που καθιστά το iPhone 6s τόσο ξεχωριστό και ασυναγώνιστο είναι η εικονική βοηθός Siri. H εικονική βοηθός σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται το κινητό σας και τις λειτουργίες τους χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.
    Συντονίζοντας τη φωνή σας, μπορείτε να ρωτάτε το κινητό σας για τον καιρό και για τα μηνύματά σας και να σας ενημερώνει ενώ εσείς πλένετε τα δόντια σας.

    Το Siri δέχτηκε σημαντική αναβάθμιση και για τους Έλληνες, καθώς από την επερχόμενη έκδοσή του θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας στο dictation. Όπως φαίνεται λοιπόν η εικονική βοηθός της Apple θα μιλάει τη γλώσσα μας.

    Οι δυνατότητες όμως του νέου Iphone δεν σταματούν εδώ.
    Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εικονική βοηθό κατά τη διάρκεια της οδήγησης ήταν αναγκασμένοι να αποσπούν έστω και για λίγο την προσοχή τους, προκειμένου να ενεργοποιήσουν το Siri. Πλέον μπορούν να την ενεργοποιήσουν με μία φράση, λέγοντας «Hey Siri». Αυτό σημαίνει πως η συσκευή σας αναμένει συνεχώς τς εντολές σας.

    Σίγουρα είναι ένα απροσδόκητο εργαλείο για τις στιγμές κατά τις οποίες κάποιος δεν είναι σε θέση να αγγίξει τη συσκευή του. Σημαντικό εδώ να τονίσουμε πως η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται συνδεδεμένη πηγή ενέργειας. Εκτός τα ελληνικά να συμπληρώσουμε πως το Siri αναγνωρίζει υπαγόρευση από 24 συνολικά γλώσσες και από 22 έχει αναγνώριση φωνής.

    https://www.youtube.com/watch?v=aAYw69hU2Yc



    ΣΧΟΛΙΑ