• LIFE&STYLE

    Ταμάρα Ζέιν – Λεωνίδας Φωτεινόπουλος: Από τον γάμο της δεκαετίας στον χωρισμό

    H πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους για την Ταμάρα και τον Λεωνίδα

    H πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους για την Ταμάρα και τον Λεωνίδα


    Χωριστούς δρόμους έχουν πάρει εδώ και καιρό η Ταμάρα Ζέιν, της γνωστής εφοπλιστικής συρο-λιβανέζικης οικογένειας, και ο Λεωνίδας Φωτεινόπουλος. Η «νεράιδα και το παλικάρι», που το 2015 είχαν κάνει το γάμο της δεκαετίας, ο οποίος κόστισε περί τα 5.000.000 ευρώ, φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί.

    Η τραγωδία που χτύπησε ξαφνικά την Πέμπτη το απόγευμα την οικογένεια των γνωστών εφοπλιστών της εταιρείας Naftomar, όταν και αυτοκτόνησε στη Βούλα ο Ιμάντ Ζέιν, ασφαλώς και είναι μεγάλο χτύπημα.

    Όμως, και ο χωρισμός ενός λαμπερού ζευγαριού, που πριν από 8 χρόνια είχε κάνει την κοσμική Αθήνα να παραληρεί, αποτελεί για την οικογένεια Ζέιν μια «κηλίδα» στην κατά τα άλλα άψογη εικόνα τους.

     

    Το ζευγάρι πριν από το γάμο τους στη Μύκονο
    Το ζευγάρι πριν από το γάμο τους στη Μύκονο

     

     

    Μια οικογένεια που κρύβει καλά τα μυστικά της, που θυμίζει οικογένειες ζάμπλουτων σε άλλες χώρες, για τις οποίες οι πληροφορίες είναι περιορισμένες και μόνο η life style πλευρά της, βγαίνει στη δημοσιότητα.

    Αυτό το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, για όσους βρίσκονται κοντά στην οικογένεια Ζέιν και γνωρίζουν, δεν είναι πια μαζί.

    Η αυτοκτονία του θείου της Ταμάρα, Ιμάντ Ζέιν, είναι ασφαλώς το πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες. Και βγάζει με το πλέον τραγικό τρόπο στο προσκήνιο τα βαθιά κρυμμένα μυστικά μιας εφοπλιστικής οικογένειας που δεν θα ήθελε με τίποτε να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τα προσωπικά τους ζητήματα.

    Το προσκλητήριο του γάμου τους
    Το προσκλητήριο του γάμου τους

     

    Στους κοσμικούς κύκλους είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της Ταμάρα, κόρης του Ριάντ και της Ράνα Ζέιν, και του όμορφου, bon viveur, με την σχετικά ταπεινή καταγωγή, Λεωνίδα Φωτεινόπουλου, δεν είναι όπως στο παρελθόν. Και ίσως τίποτε να μην προμήνυε τα σύννεφα στις σχέσεις τους, όταν ένα καλοκαίρι του 2014 το «παλικάρι» γονάτισε μπροστά στη «νεράιδα», στην Καλντέρα της Σαντορίνης, και τη ζήτησε σε γάμο.

    Η «πριγκίπισσα» κόρη των Ζέιν δέχθηκε αμέσως και την επόμενη χρονιά ορίστηκε ο γάμος που έμελλε να αφήσει εποχή για τη χλιδή του.

    Ενας γάμος που κράτησε τρεις ημέρες και τέλειωσε στον Αστέρα Βουλιαγμένης με μια δεξίωση που λίγοι μπορούν να φανταστούν.

    Ένα κράμα Χόλιγουντ και Μπόλιγουντ μαζί ή καλύτερα εικόνες από τις «Χίλιες και μια νύχτες» για να ταιριάζει με την συρο-λιβανέζικη καταγωγή της νύφης.

    Αλλωστε, ένα παραμύθι θύμιζε και η γνωριμία, ο έρωτας και η κοινή ζωή για το ζευγάρι. Ενας Ελληνας, ταπεινής καταγωγής, γοητευτικός νεαρός που γνωρίζει την όμορφη κόρη μιας εφοπλιστικής οικογένειας και φτιάχνουν οικογένεια, χωρίς όμως να υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη ζωή τους.

    Ενας γάμος που δεν είχε προηγούμενο

    Εκείνο το καλοκαίρι του 2015 πάντως ο γάμος τους δεν είχε προηγούμενο.

    Μήνες προετοιμασιών, τριήμερο γλέντι στην Αθήνα, ένα φαντασμαγορικό σόου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και η γαμήλια δεξίωση των 500 και πλέον τόμων στον «Αστέρα», που κατέληξε σε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας.

    Τα δημοσιεύματα της εποχής μιλούσαν για έναν γάμο που κόστισε πέντε εκατομμύρια, που είχε κληθεί να τραγουδήσει η Κάιλι Μινόγκ, αλλά δεν τα κατάφερε, αλλά που ήρθε ο Τζέισον Ντερούλο, ο dj Μικέλε και ο Αντώνης Ρέμος που ξεσήκωσε τον κόσμο.

     

     

    Ταμάρα και Λεωνίδας
    Ταμάρα και Λεωνίδας

    Στη Λίμνη Βουλιαγμένης οι σκηνογράφοι φρόντισαν να φτιάξουν ένα απίστευτο σκηνικό που θύμιζε… Μύκονο με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν. Ενώ στο ξενοδοχείο Westin του Αστέρα, η σκηνή είχε κάμαρες και κίονες ενώ χιλιάδες φωτορυθμικά είχαν δημιουργήσει μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

    Δεν είχαν λείψει βεβαίως τα χιλιάδες βεγγαλικά που άναψαν στον ουρανό ενώ ήταν απερίγραπτα τα φαγητά και τα ποτά από την Ελλάδα και την Ανατολή

    Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν οι οικογένειες Λαιμού, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Γουρδομιχάλη, Κορωνιού, Βαρδινογιάννη, Λεβεντάκη, Φράγκου, Τσάκου, Ορφανίδη και Μαρτίνου, αλλά και πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς, η Έυα Καϊλή και πολλοί Λιβανέζοι επιχειρηματίες.

    Το ζευγάρι, πάντως, ακολούθησε τις… παραδόσεις της οικογένειας Ζέιν στη διοργάνωση εντυπωσιακών πάρτι.

    Για παράδειγμα, το 2017, οργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, μια μυθική παιδική (κι όχι μόνο) γιορτή με αφορμή τη βάφτιση της κόρης τους, Τατιάνα Φωτεινοπούλου.

     

    Το απίθανο νυφικό της Ταμάρα Ζέιν
    Το απίθανο νυφικό της Ταμάρα Ζέιν

     

    Οι συγκινημένοι παππούδες, Ριάντ και Ράνα, αλλά και οι ευτυχισμένοι γονείς, Ταμάρα και Λεωνίδας, μετέτρεψαν το χώρο σε χρυσή ζούγκλα δια χειρός Φαίης Βαλλίδη.

    Πανύψηλα τροπικά φρούτα, χρυσοί μεταλλικοί ανανάδες, λεοπάρ πιάτα και σερβίτσια του οίκου Hermès, λούτρινα ζώα, χορευτές και τεράστιοι μπουφέδες

    Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους διασκέδασε αρχικά συγκρότημα από τη Γαλλία, ενώ, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

    Το χρυσό πάρτι της Μυκόνου

    Ιστορικό για τη Μύκονο έμεινε κι ένα χρυσό πάρτι που διοργάνωσε η Ράνα Ζέιν, σύζυγος του «mister Naftomar», Ριάντ και μητέρα της Ταμάρα Ζέιν.

    Στα δημοσιεύματα της εποχής διαβάζουμε ότι είχαν πάει στο πάρτι πάνω από 1.000 καλεσμένοι, οι σαμπάνιες έρεαν άφθονες και τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και της Ελενας Παπαρίζου διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι το πρωί.

    Η Ράνα Ζέιν, που θεωρείται από τις καλύτερες οικοδέσποινες της κοσμικής Αθήνας, επέλεξε το Nammos για το λαμπερό πάρτι
    Στο πάρτι βρέθηκαν µερικά από τα µεγαλύτερα ονόµατα του επιχειρηµατικού και εφοπλιστικού κόσμου όχι µόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, όπως και του πολιτικού κόσµου της χώρας µας. Ανάµεσά τους, σύμφωνα με τη real, τα ζεύγη Θεοχαράκη, Πατέρα και Φειδάκη, η Μαριάννα Λάτση µε τους γιους της Πάρι Κασιδόκωστα και Φίλιππο Κούρκουλο, ο Τούρκος κροίσος Ουνάλ Αϊσάλ µε τη σύζυγό του Φανή Γραµµατικογιάννη, η επιχειρηµατική οικογένεια Χούρι από τον Λίβανο, ο ∆ηµήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Προκοπίου µε τη σύντροφό του Παολίνα ∆ιαµαντούλη, η Μαρίνα Βερνίκου µε τον σύζυγό της Μίλτο Καµπουρίδη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Εύα Καϊλή, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ειρήνη Νταϊφά και πολλοί ακόµα φίλοι της οικογένειας Ζέιν.

    Ράνα και Ριάντ Ζέιν στο πάρτι για την εγγονή τους (φωτό Espresso)
    Ράνα και Ριάντ Ζέιν στο πάρτι για την εγγονή τους (φωτό Espresso)

     

    Διαβάστε επίσης:

    Οικογένεια Ζέιν: Ο παραμυθένιος γάμος στο Μονακό, δύο χρόνια πριν από την τραγωδία στη Βούλα
    «Κλειστά στόματα» και τα μυστήρια από τον τραγικό θάνατο του Ιμάντ Ζέιν – Ο ρόλος της Naftomar στη Συρία

    Ιμάντ Ζέιν: Τι έγραψε ο εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στη Βούλα
     



    ΣΧΟΛΙΑ