LIFE&STYLE

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 26 Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ

Η εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων είναι ένας αγώνας για τον οποίο θα παλέψεις σκληρά σήμερα. Έχεις πολλά να παραδώσεις και θα το κάνεις, για να μην είσαι εκπρόθεσμη. Αν και το Σαββατοκύριακο μπορεί να περιλαμβάνει μερικές ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες, είναι ακόμα δύσκολο να ξεφύγεις από τις ευθύνες σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες. Μπορείς όμως να πεις ναι στη διασκέδαση και να περάσεις μια ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η θέσπιση ορίων είναι ένα απαραίτητο συστατικό για οποιαδήποτε σχέση, αλλά η επιβολή κανόνων μονομερώς αυξάνει το στρες αντί να το μειώνει. Προσοχή στις επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις. Τα οικονομικά σου περνάνε μία περίοδο «υγείας», αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζεται να είσαι προσεκτική. Η συζήτηση για τις ανησυχίες σου είναι κάτι που θα φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, γιατί δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ίσως χρειάστει να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να φροντίσεις να κάνεις κάτι που σε εκφράζει περισσότερο. Ιδανική περίοδος να σκεφτείς πιθανές αλλαγές. Τα οικονομικά ανοίγματα δεν ευνοούνται και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις. Μην ρισκάρεις. Είναι πολύ πιθανό ένα τρίτο πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου και να φέρει εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ενέργειες ή τα λόγια ενός συνεργάτη σου ενδέχεται να σε επηρεάσουν αρνητικά σήμερα. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα άσχημα και μείνε προσηλωμένη στη δουλειά σου. Φρόντισε να μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ανάγκη σου για απομόνωση είναι πιο έντονη από ποτέ. Φρόντισε λοιπόν να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και αναθεώρησε τα μελλοντικά σου σχέδια.

 

ΛΕΩΝ
Η αυτοεκτίμησή σου «υποφέρει» λιγάκι σήμερα και αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά σου. Ωστόσο, δεν θα αφήσεις κανέναν να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσουν τα οικονομικά σου. Σκέψου καλά και κάνε τις κατάλληλες επιλογές. Οι ανησυχίες σου για την πορεία της σχέσης σου ενισχύονται. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου. Ένας καλός διάλογος ενδέχεται να φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείς πολύ σοβαρά να διατηρήσεις μία ήρεμη στάση, όμως κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο αρνητισμός στον χώρο δεν κάνει καλό. Η προσέγγιση στα οικονομικά σου είναι σωστή, ωστόσο υπάρχει χόρος και χρόνος για περισσότερη βελτίωση. Στα συναισθηματικά σου δεν υπάρχει κάτι που να πρέπει να ξεκαθαρίσεις, ο αγαπημένος σου ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι αρκετά δυσαρεστημένη γιατί κάποιος προσπαθεί να ελέγξει τη συμπεριφορά σου στο γραφείο, όμως εσύ έχεις καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι στο χέρι σου να διορθώσεις αυτή την κατάσταση. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Μην περιμένεις να αλλάξουν πολλά στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η επικοινωνία των αναγκών σου είναι η αρχή για μια καλή σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεμάτη παρασκήνιο η επαγγελματική σου στέγη. Θα λάβεις πληροφορίες για κάποια θέματα και θα χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που θα φέρουν πρόβλημα στα οικονομικά σου. Μην χαλάσεις το προϋπολογισμό σου. Η αντιδραστική σου φύση θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι ότι είσαι στην πρώτη γραμμή σήμερα και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση. Έχεις την ευκαιρία σου να λάμψεις και να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Θα έρθουν αλλαγές και στα οικονομικά σου. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, όμως με μεθοδικότητα και καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να τα διορθώσεις. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου θα επανέλθει η ηρεμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι υπερβολικά ευάλωτη σήμερα και για αυτό έχεις την τάση να υπεραναλύεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει περισσότερο τη διάθεση. Ίσα ίσα φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα σήμερα. Άλλαξε στρατηγική και τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις πρόοδο. Ο αγαπημένος σου είναι δίπλα σου και θα σε βοηθήσει πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι επαγγελματίας και ξέρεις να διαχειρίζεσαι άψογα τις κρίσεις που προκύπτουν στη δουλειά σου. Σήμερα όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλεις. Οι προσδοκίες σου για τα οικονομικά σου είναι πολύ υψηλές και δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου αν συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Να θυμάσαι ότι η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος καρπός της αυτάρκειας. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στην προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ
Είσαι έτοιμη για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, ωστόσο δεν έχεις αποφασίσει ακόμη αν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση ή όχι. Μην κάνεις τώρα υποχωρήσεις στις οικονομικές σου απαιτήσεις. Είσαι σε μία σχέση που «φλερτάει» επικίνδυνα ανάμεσα στο φιλικό και το ερωτικό. Επέλεξε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και μην χάσεις άλλο καιρό. Η δημιουργία μίας αρμονικής σχέσης είναι ένα μακρύ ταξίδι.

Πηγή: TLIFE.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ερμής στους Διδύμους από 30 Μαΐου ως 12 Ιουνίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδιαΣΧΟΛΙΑ