• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Victoria Beckham: Πώς το πρώην Spice Girl έγινε σύμβολο της μόδας

    • NewsRoom


    Από τότε που λάνσαρε τη σειρά γυναικείων ρούχων της το 2008 – μια συλλογή από φορέματα και εξαιρετικά κομψά κοστούμια – η πρώην ποπ-σταρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εξελισσόμενη αισθητική της, εξελίσσοντας παράλληλα τον οίκο της σε ένα παγκόσμιο brand που πλέον περιλαμβάνει τσάντες, γυαλιά ηλίου και παπούτσια.

    Το 2013, η Beckham λάνσαρε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και σε ένα χρόνο άνοιξε και το βασικό κατάστημά της στη Dover Street στο Λονδίνο. Οι πωλήσεις ανεβαίνουν σταθερά και, μετά τον διπλασιασμό τους την περίοδο 2012-2013, έφτασαν τις 30 εκατομμύρια βρετανικές λίρες (περίπου 46 εκατ. δολάρια). Επόμενο ήταν ότι η επιτυχία της θα συνεχιζόταν…

    Victoria Beckham Spring/Summer 2018

    Αντίθετα με την παραγωγή των περισσότερων celebrity σχεδιαστών, η Beckham επιβλέπει η ίδια όλα τα στάδια της σχεδίασης και της παραγωγής και έχει ενσωματώσει επιτυχημένα το προσωπικό ύφος της στο υψηλής ποιότητας brand της. «Θέλω να γινόμαστε όλο και μεγαλύτεροι», ανέφερε η ίδια στο περιοδικό Τ. «Θέλω οπωσδήποτε μια αυτοκρατορία».

    Πριν γίνει σχεδιάστρια μόδας, η Victoria Beckham ήταν γνωστή ως μέλος του διάσημου ποπ συγκροτήματος Spice Girls.

    Η ίδια αξιοποίησε κατά κράτος την επιρροή της στα social media και προσέλκυσε 12 εκατομμύρια followers στο Twitter και 15 εκατομμύρια στο Instagram. Επίσης, έχει αναγνωριστεί για το επιχειρηματικό πνεύμα της από το BBC και το Glamour.

    To 2017 της απονεμήθηκε το βραβείο Order of the British Empire για τις υπηρεσίες της στη βιομηχανία της μόδας.



    ΣΧΟΛΙΑ