• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει για τη Victoria’s Secret

    • NewsRoom


    Μετά από μια εορταστική 10η επίδειξη της κολεξιόν της στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, η Μαίρη Κατράντζου δεν σταματά.

    Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα της capsule συλλογή εσωρούχων για τη Victoria’s Secret το Νοέμβριο, στην ετήσια η επίδειξη του διάσημου brand.

    «Η δουλειά μου έχει να κάνει με την αντίληψη, την προοπτική και του φιλτραρίσματος της ομορφιάς μέσω του σχεδίου, ώστε να κάνω τις γυναίκες να ξεχωρίσουν», αναφέρει η Κατράντζου στη Vogue. «Το εσώρουχο είναι το πρώτο προστατευτικό επίπεδο που έχει την ικανότητα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας».

    Οι λεπτομέρειες της κολεξιόν αναμένεται να αποκαλυφθούν στο σόου, ωστόσο η Κατράντζου ανέφερε ότι η συλλογή θα είναι πολύχρωμη, διασκεδαστική και θα αξίζει την αναμονή μας. «Σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει τις γυναίκες να διασκεδάζουν με τα εσώρουχα και να έχουν ελευθερία να ανακαλύψουν μοτίβα και χρώματα ως ένα δεύτερο δέρμα. Όλα τα υφάσματα έχουν διπλό σκοπό. Ήθελα να παραμείνω αληθινή στη φίρμα, οπότε τα σχέδια και το χρώμα ακολουθούν τα πρότυπα της Victoria’s Secret», λέει η σχεδιάστρια.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    #VSxMaryKatrantzou…see it—and shop it—during the 2018 #VSFashionShow.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret) στις

    Η Κατράντζου συνεργάστηκε με την καλλιτεχνική διευθύντρια των σόου της Victoria’s Secret, Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου, την παραγωγό Μόνικα Μιτρο και ολόκληρη την ομάδα.

    Η συνεργασία με την Κατράντζου είναι η δεύτερη capsule κολεξιόν υψηλής ραπτικής της Victoria’s Secret, αφού το γνωστό brand εσωρούχων είχε προηγουμένως συνεργαστεί με τον οίκο Balmain για μια κολεξιόν που αποκαλύφθηκε στο περσινό σόου της VS.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Justin Timberlake συνεργάστηκε με τη Levi’s και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα επένδυση, αξίας 20 εκατ. δολ., της H&M δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα



    ΣΧΟΛΙΑ