• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    «Break a Stone»: Κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθια

    • NewsRoom

    Αγγέλικα Καραλή, Break a Stone


    Εμπνευσμένα από τη φύση, τα παραμύθια και κυρίως από το πορτραίτο μιας ελεύθερης και δυναμικής γυναίκας. Πετρώματα, μέταλλο και ημιπολύτιμοι λίθοι. Αυτά είναι τα χειροποίητα κοσμήματα «Break a Stone» της Αγγέλικας Καραλή. Εγκαταλείποντας την καριέρα της στον οικονομικό τομέα, η Αγγέλικα ξεκίνησε το 2012 να σχεδιάζει και να φτιάχνει η ίδια μοναδικά κοσμήματα, κάθε κομμάτι από τα οποία δημιουργείται με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή στο «εργοστάσιο των ονείρων» της  στο κέντρο της Αθήνας.

    Στην Αγγέλικα δεν αρέσουν τα τέλεια και καλογυαλισμένα κοσμήματα, τα σχέδια της τα επεξεργάζεται στο χέρι, εξ ού και το όνομα Break A Stone. Απευθύνεται σε γυναίκες μοναδικές που κάνουν στιλιστικές επιλογές μακριά από τις τάσεις της μόδας.

    «Δε νομίζω ότι για το κόσμημα υπάρχουν “must have” κομμάτια, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Η γυναίκα έχει καταλάβει και νιώσει πια την ανάγκη να φαίνεται και να είναι ξεχωριστή, επομένως επιλέγει να φοράει κοσμήματα και ρούχα που κάνουν την ίδια να νιώθει όμορφα και να κινείται άνετα ανεξαρτήτως brand και hype. Σε αυτές τις γυναίκες απευθύνομαι εγώ», έχει αναφέρει η σχεδιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

    Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το σχετικά καινούριο label κατάφερε να φιλοξενηθεί σε editorial, να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή etsy shops και να αποκτήσει αναφορές για τα κοσμήματά του σε ξένα blogs και sites μόδας τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

    Στοχεύοντας σε κάτι περισσότερο από το να είναι απλά ένα brand name, το όνομα Break a Stone συμβολίζει την αλλαγή και την πίστη στην προσωπική ολοκλήρωση. Η Αγγέλικα, όπως έχει πει η ίδια, ξέρει πως σίγουρα δίνει κομμάτι του δικού της εαυτού σε ότι φτιάχνει.

    Βρείτε τα παραμυθένια κοσμήματα  στο www.etsy.com/shop/BreakAstone και σε επιλεγμένα καταστήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ